AcasăSPORTComentatorii PRO TV l-au deranjat pe actionarul dinamovist: SAVULESCU SI SOSIA!

Comentatorii PRO TV l-au deranjat pe actionarul dinamovist: SAVULESCU SI SOSIA!

Dragos Savulescu alaturi de Dario Bonetti, antrenorul lui Dinamo

In timpul meciului de sambata seara, comentatorii PRO TV – post care a transmis Supercupa Romaniei – si-au facut timp de o mica „aroganta” la adresa unuia dintre cei trei actionari dinamovisti.

Dragos Savulescu alaturi de Dario Bonetti, antrenorul lui Dinamo

Un prim-plan cu Dragos Savulescu – oficial aflat la una dintre lojele de pe „National Arena” – a fost suficient pentru comentatorii PRO TV sa incerce o „aroganta” la adresa actionarului dinamovist. Crainicii au constatat faptul ca Savulescu urmareste partida alaturi de un barbat, iar asemanarea dintre cei doi i-a determinat pe comentatori sa se intrebe „unde, oare, o fi gasit Savulescu sosia sa?”. Urmatoarea remarca facuta – „Am spus sosie!” – nu isi mai avea rostul, doar daca nu cumva s-a dorit evidentierea unei posibile confuzii intre „sosie” si „sotie”.

In 2011, finantatorul Stelei, Gigi Becali, a declansat un scandal urias, afimand ca „Dragos Savulescu a fost gasit de nevasta cu un barbat in pat”.

Actionarul dinamovist l-a actionat in judecata pe Becali, procesul dintre cei doi fiind pe rol. Sursele „National” afirma ca si de aceasta data Dragos Savulescu s-a simtit lezat de comentariul celor de la PRO TV, si ca in urmatoarele zile va adresa un protst la adresa televiziunii care a transmis Supercupa Romaniei.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
365 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger