AcasăSPORTComan costa cat cantonamentul Rapidului din Scotia!

Coman costa cat cantonamentul Rapidului din Scotia!

George Copos vrea sa stoarca toti banii posibili de pe urma lui Dani Coman

Curtat cu insistenta de gruparea cipriota Anorthosis Famagusta, portarul de 33 de ani a fost instiintat ca nu poate pleca de la Rapid pe mai putin de 62.000 de euro.

George Copos vrea sa stoarca toti banii posibili de pe urma lui Dani Coman

De ce fix aceasta suma? Pentru ca, prin cedarea lui Dani Coman, George Copos, finantatorul giulestenilor, spera sa acopere macar cheltuiala cu cantonamentul pe care echipa l-a efectuat in aceasta perioada in Scotia. Elevii lui Ioan Ovidiu Sabau au fost cantonati, pana astazi, la Old Course Hotel St. Andrews, un stabiliment de super-fite din Scotia, situat in micutul orasel St. Andrews, la 20 de kilometri de mers cu masina de mai cunoscutul Dundee. Giulestenii au cheltuit 37.500 de euro cu cazarea echipei in perioada 2 – 12 iulie, diferenta pana la 62.000 de euro reprezentand-o banii dati pe transport, mancare si alte cheltuieli.  Cotat la cinci stele, Old Course Hotel St. Andrews pune la dispozitia clientilor un spa de lux, teren de golf, plaja privata, un restaurant multi-premiat, sala de fitness, o cada cu hidromasaj situata chiar pe acoperis, dar si posibilitatea de a-ti comanda peste 200 de sortimente diferite de whisky.

Vine Dolha?

George Copos a anuntat ca a gasit deja un inlocuitor pentru Dani Coman.

Dolha a evoluat in aproape 100 de meciuri pentru Rapid

Finantatorul nu a divulgat identitatea acestuia, dar a precizat ca ar veni liber de contract in Giulesti si solicita o prima mare de instalare, circa 200.000 de euro. Cel mai probabil, Copos s-a referit la Emilian Dolha, fostul portar al Rapidului din perioada 2000-2006. In varsta de 33 de ani, Ema si-a incheiat, in vara, intelegerea avuta cu gruparea rusa Fakel Voronej si nu a ajuns la un acord comun cu FC Vaslui. In plus, Dolha a fost considerat in permanenta un goalkeeper foarte pretentios din punct de vedere financiar.

Campioni la alergat pe plaja

In momentul in care au stabilit cantonamentul pentru Scotia, rapidistii nu au luat in calcul si conditiile meteo nefavorabile.

Bozovic (in prim plan) si ceilalti rapidisti s-au saturat de alergatul pe plaja

Pregatirea giulestenilor a fost afectata, in mare masura, de reprizele dese de ploaie. Antrenorul Nelutu Sabau a trebuit sa anuleze mai multe antrenamente, dar si meciurile cu Livingstone si Motherwell, din cauza terenurilor impracticabile. In aceste conditii, Herea si compania si-au impartit perioada de pregatire intre sala de fitness si antrenamentele efectuate pe plaja. Aseara, Rapid ar fi trebuit sa dispute ultimul meci de verificare din Scotia, cu Hibernian, astazi fiind programata revenirea in tara.

author avatar
Cristi Ionita
376 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger