AcasăSPORTComan a cerut 100.000 de euro la semnatura!

Coman a cerut 100.000 de euro la semnatura!

Dani Coman pleaca pentru a doua oara de la Rapid

Banii sunt cel mai important aspect din cariera de fotbalist a fostului portar rapidist. O demonstreaza si insistenta cu care pitesteanul l-a rugat pe George Copos sa-l lase sa plece gratis din Giulesti.

Dani Coman pleaca pentru a doua oara de la Rapid

Imediat dupa ce s-a vazut cu hartia „in mana, „Robocop” a demarat negocierile cu Adrian Porumboiu, finantatorul gruparii FC Vaslui, chiar adversara Rapidului din prima etapa de campionat.

Astfel, oricat de deplasat ar parea, goalkeeper-ul va putea debuta in poarta moldovenilor fix impotriva echipei alaturi de care a facut toata pregatirea din aceasta vara. Lasat sa plece liber de contract in strainatate, unde era dorit de Anorthosis Famagusta, Dani Coman a ales sa ramana in Liga 1, semnand un contract pe doua sezone cu vicecampioana Romaniei. Se zvoneste ca, la parafarea actelor cu FC Vaslui, pitesteanul ar fi solicitat o prima de 100.000 de euro, pe langa salariul de 240.000 de euro pe an. „Ne-am inteles cu Rapid, totul e in regula, Coman este al Vasluiului. A venit la noi prin transfer”, a confirmat, ieri la pranz, patronul Adrian Porumboiu. Suma pentru care s-a batut palma in aceasta afacere a fost dezvaluita chiar de George Copos: „L-am vandut pe Coman la Vaslui pe 62.000 de euro”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
180 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger