AcasăSPORTColumbianul Mondragon, fostul client al „Cobrei”, a vrut sa se sinucida!

Columbianul Mondragon, fostul client al „Cobrei”, a vrut sa se sinucida!

Mondragon, simplu spectator la executia lui Ilie, din 1998

Considerat unul dintre legendarii portari ai Americii de Sud, columbianul Faryd Mondragon a ajuns internat in stare grava intr-un spital din Cali dupa o tentativa de sinucidere.

Mondragon, simplu spectator la executia lui Ilie, din 1998

Inainte sa incerce sa isi curme viata, cel care in 1998 era „executat” de Adrian Ilie a postat urmatorul mesaj pe contul sau de Instagram: „Nu exista altcineva in afara de mine care sa-mi poata judeca viata. M-am saturat sa fiu judecat de altii fara sa am posibilitatea sa ma apar”. Conform presei columbiene, fostul portar a inghitit o doza mare de antidepresive.
Faryd Mondragon (44 de ani) a evoluat in cariera sa la formatiile Deportivo Cali, Real Cartagena, Santa Fe, Cerro Porteno, Argentinos Juniors, Independiente, Real Zaragoza, FC Metz, Galatasaray Istanbul, FC Koln si Philadelphia Union. Are 51 de prezente in nationala Columbiei si a participat la editiile din 1994 si 1998 ale Cupei Mondiale.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
167 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger