AcasăRecomandariCNA scandeaza: „Nu e Steaua!”

CNA scandeaza: „Nu e Steaua!”

Numai Consilul National al Audiovizualului nu se bagase in seama in legatura cu pierderea marcii „Steaua”, ca-n rest toti habarnistii si-au dat cu parerea!

CNA interzice „Steaua lui Becali” in spatiul audiovizual

Ca sa nu fie mai prejos, membrii CNA au decis sa interzica televiziunilor care transmit meciurile Stelei (Digi Sport, Look Tv, Dolce Sport) utilizarea denumirii „Steaua Bucurestii” atat in scris, cat si verbal! Astfel se explica decizia luata miercuri seara de primele doua posturi, care au oferit „live” partida campioanei de la Giurgiu, cu Astra, din returul semifinalelor Cupei Ligii. Din cate se pare, CNA a facut recomandarea ca televiziunile sa foloseasca termenul „FC Steaua SA”, cel pe care clubul patronat de Gigi Becali l-a si inregistrat la LPF si FRF. Decizia va fi mentinuta pana cand intre clubul de fotbal si Armata nu se va ajunge la un acord in privinta marcii „Steaua”. Interesant este ca sefa CNA nu s-a autosesizat in acest caz, ci a fost „interpelata” de Clubul Sportiv Universitatea Craiova. Oltenii au facut reclamatie, nemultumiti de cum s-a comentat meciul cu Steaua pe canalul Digi Sport. „Va rugam sa intelegeti ca o mare parte din presa din Bucuresti e in relatii stranse cu patronul FCSB, detinut nr. 001986 Becali George, al carui interes este sa nu se tina cont de deciziile irevocabile ale instantei si sa se continue mascarada si manipularea care au ca scop indobitocirea masei de suporteri stelisti, care oricum nu era foarte luminata”, se scrie in plangerea inaintata de CSU la Consiliul National al Audiovizualului.
Totusi, Valentin-Alexandru Jucan, membru CNA, sustine ca presedintele Laura Georgescu s-a implicat in acest caz fara sa consulte Consiliul, subiectul nefiind adus in discutie la vreo sedinta: „Nu exista o astfel de decizie a CNA. Si eu, si colegii mei am ramas surprinsi cand am citit informatiile din presa. Cu claritate subliniez ca nu este vorba de o decizie a CNA. Nu am avut niciodata pe ordinea de zi acest subiect. Fara stirea noastra, doamna Laura Georgescu, dupa ce a avut o corespondenta cu mai multi petitionari care au ridicat aceasta problema, a notificat televiziunile, folosind semnatura si antetul CNA.  Ceea ce a facut ea este ingerinta in audiovizual”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
262 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger