AcasăSPORTCM de fotbal Brazilia 2014: Sustinuta din tribune de Angela Merkel, selectionata...

CM de fotbal Brazilia 2014: Sustinuta din tribune de Angela Merkel, selectionata Germaniei invinge categoric Portugalia (VIDEO)

(foto: wikipedia)

Germanii au trecut fara probleme de nationala Portugaliei, luni seara, intr-un meci contand pentru Grupa G, dincadul Campionatului Mondial de fotbal Brazilia 2014. La meci s-a aflat, in tribune, si Angela Merkel.

(foto: wikipedia)

Sustinuti de cancelarul german, nemtii antrenati de Joachim Low au trecut fara probleme, cu 4-0, de elevii lui Paulo Bento. Trei dintre golurile meciului au fost marcate de Thomas Muller, atacantul in varsta de 24 de ani care isi trece in dreptul numelui primul hattrick de la actuala editie a Cupei Mondiale. Muller a inscris de doua ori in prima repriza, respectiv in minutele 11, din penalty, si 46, in timp ce al treilea punct pentru Germania l-a marcat in minutul 78. Intre cele trei reusite ale atacantului lui Bayern Munchen, si-a facut loc si golul lui Hummels, marcat in minutul 32.

Mai trebuie spus ca, inca din prima repriza, portughezii au ramas in 10 oameni pe teren, dupa eliminarea lui Pepe. Jucatorul a vazut carrtonasul rosu dupa ce l-a lovit pe marcatorul celor trei goluri pentru selectionata Germaniei.

Toate golurile, dar si celelalte faze interesante ale meciului, s-au derulatt sub privirile a mii de fani ai team-ului Germaniei.

Printre ei si cancelarul Angela Merkel, venita in Brazilia special pentru a urmari partida Germania-Portugalia, de pe Arena Fonte Nova, din cadrul grupei G a CM din 2014. Dupa meciul castigat de nemti, demnitarul i-a felicitat pe jucatorii aflati la lot, ba chiar au facut o multime de poze impreuna.

[youtube]c-L9n3BsBxg[/youtube]

[youtube]kBipIHKKNKM[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
266 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger