AcasăSPORTCM de fotbal 2014: Argentina, in optimi dupa ce a invins la...

CM de fotbal 2014: Argentina, in optimi dupa ce a invins la limita Iranul (VIDEO)

Messi si compania au obtinut calificarea in optimile actualei editii a Cupei Mondiale, marcand unicul gol al meciului in primul minut al prelungirilor (90+1).

Vedeta selectionatei argentiniene, Lionel Messi, a reusit sa inscrie un gol spectaculos si sa aduca victoria echipei sale, in detrimentul nationalei Iranului. Jucatorii lui Queiroz au luptat sa-si mentina sansa de a ramane pe tabloul Cupei Mondiale, insa sansa nu a fost de partea lor, iar ocaziile neconcretizate in gol i-au facut sa accepte faptu ca, la finele intalnirii de sambata seara, aveau sa paraseasca aceasta editie a competitiei. Formatia lui Alejandro Sabella s-a calificat, astfel, in optimile Campionatului Mondial de fotbal din Brazilia, invingand Iranul cu 1-0.

Intalnirea s-a disputat la la Belo Horizonte, seara trecuta, in cadrul etapei a doua a grupei F a competitiei. Urmatorul meci pe care argentinienii il vor disputa la CM 2014 este cel contra Nigeriei, contand pentru ultima faza a grupelor. Actualmente Argentina ocupa primul loc in grupa, cu sase puncte, dupa doua partide jucate.

[youtube]mgoLiwdox20[/youtube]

Sursa foto: Leo Messi/Facebook

 

author avatar
Cristina Stefan
184 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger