AcasăSPORTCM 2014. Tara gazda, umilita de nemti in semifinale: Brazilia-Germania, 1-7!

CM 2014. Tara gazda, umilita de nemti in semifinale: Brazilia-Germania, 1-7!

Germania a devenit marti prima finalista de CM 2014, dupa ce a invins tara gazda cu scorul de 7-1. Brazilia a dat golul de onoare pe ultima suta de metri. Partida care va stabili cea de-a doua finalista, Olanda sau Argentina, se va juca miercuri de la ora 23.00.

Scorul in semifinala Germania-Brazilia a fost deschis de jucatorul Germaniei Thomas Muller (minutul 11), care a bifat astfel cea de-a cincea reusita de la Cupa Mondiala 2014. Al doilea gol a fost marcat tot de nemti, Miroslav Klose fiind cel care a inscris in minutul 23, devenind cel mai bun marcator din istoria turneelor finale, cu 16 goluri – unul in plus fata de Ronaldo.

Toni Kroos a inscris si el doua goluri, in minutul 24 si in minutul 26, in timp ce Sami Khedira a dus scorul la 5 – 0 (minutul 29), inainte de prima jumatate de ora de joc.

In a doua repriza, Germania a mai inscris de doua ori, prin jucatorul Andre Schurrle, marcatorul ambelor goluri.

Exact in ultimul minut, brazilienii au dat golul de onoare prin Oscar, prima semifinala terminandu-se cu rusinosul scor de 1 – 7 pentru Brazilia, in timp ce Germania a devenit echipa care a marcat cele mai multe goluri intr-o semifinala de Campionat Mondial.

Foto: romaniatv.net

author avatar
Alina Costache
226 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger