AcasăSPORTCM 2014: Franta si Germania s-au calificat in sferturile competitiei din Brazilia

CM 2014: Franta si Germania s-au calificat in sferturile competitiei din Brazilia

In timp ce selectionata antrenata de Deschamps a trecut in optimi de Nigeria, nemtii s-au impus, cu 2-1, in fata Algeriei.

Paul Pogba

Primul meci al serii trecute a fost disputat de Benzema si compania impotriva nationalei Nigeriei. Francezii au deschis scorul in minutul 79, prin Pogba, primind, apoi, cadou un gol marcat in propria poarta de Yobo, in minutul doi al prelungirilor partidei. Victoria a dus Franta in sferturile Cupei Mondiale din Brazilia.

In cea de-a doua partida disputata luni, la Porto Alegre, in cadrul CM 2014, Germania a trecut de nationala Algeriei. Cele trei goluri au fost marcate in prelungiri, la expirarea timpului regulamentar de joc tabela aratand acelasi scor alb ca la inceput, 0-0. Pentru Germania au marcat Schurrle (minutul 92) si Ozil (minutul 119), in timp ce golul de onoare al algerienilor a fost consemnat la trei minute dupa reusita mijlocasului lui Arsenal.

Cele doua selectionate, Franta si Germania, se vor intalni in sferturile de finala ale Campionatului mondial de Fotbal din Brazilia.

Sursa foto: Facebook/Paul Pogba

author avatar
Cristina Stefan
156 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger