AcasăSPORTCM 2014: Argentina si Olanda s-au calificat in semifinale

CM 2014: Argentina si Olanda s-au calificat in semifinale

Selectionatele Argentinei si Olandei vor juca in penultimul act al Cupei Mondiale de fotbal, dupa ce, sambata seara, au invins echipa Belgiei, respectiv nationala statului Costa Rica.

Prima care a intrat pe teren si, gratie victoriei inregistrate dupa 90 de minute de joc, s-a calificat in semifinalele Campionatului Mondial de Fotbal Brazilia 2014 a fost selectionata antrenata de Alejandro Sabella. Cu Messi pe teren, nationala Argentinei a castigat partida contra Belgiei cu scorul de 1-0, unicul gol al meciului fiind marcat de Higuain, in minutul 8 al intalnirii.

In cel de-al doilea meci al serii trecute, microbistii au putut urmari disputa dintre Olanda, fosta vicecampioana mondiala, si nationala statului Costa Rica. „Portocala mecanica” a invins formatia antrenata de Jorge Luis Pinto, insa abia dupa loviturile de departajare, la finele timpului regulamentar de joc tabela aratand acelasi scor ca la inceputul meciului: 0-0. Pentru Olanda au punctat la penalty-uri Robin Van Persie, Robben, Sneijder si Kuyt, in timp ce pentru costaricani au inscris, de la 11 metri, Borges, Gonzalez si Bolanos. Ca urmare, Olanda s-a calificat in semifinale dupa ce a trecut cu 4-3, in urma loviturilor de departajare, de Costa Rica, selectionata considerata de multi surpriza actualei editii a Cupei Mondiale.

Argentina si Olanda se vor intalni in semifinalele Campionatului Mondial de Fotbal. Celelalte doua semifinaliste sunt Brazilia si Germania.

Sursa foto: Facebook/Lionel Messi, Robin Van Persie

author avatar
Cristina Stefan
310 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger