AcasăSPORTCM 2014: Argentina s-a calificat, cu emotii, in sferturi si va juca...

CM 2014: Argentina s-a calificat, cu emotii, in sferturi si va juca impotriva Belgiei

Nationala Argentinei a reusit sa se califice in sferturile Campionatului Mondial de fotbal din Brazilia si va juca impotriva echipei Belgiei.

Argentina a trecut, nu fara emotii, de Elventia. Meciul din optimi, disputat marti seara la Sao Paulo, s-a incheiat 1-0, dupa prelungiri. Unicul gol al meciului a fost inscris de mijlocasul lui Real Madrig, Angel di Maria, in minutul 118. Datorita victoriei obtinute in partida disputata contra selectionatei antrenate de germanul Ottmar Hitzfeld, Messi si colegii sai din nationala Argentinei si-au asigurat prezenta in sfarturile Cupei Mondiale 2014.

Argentinienii vor intalni reprezentantiva Belgiei. Selectionata antrenata de Marc Wilmots a invins, in ultimul meci al zilei de marti, nationala Statelor Unite, cu 2-1. Scorul partidei Belgia -SUA, disputate pe terenul din Salvador, a fost decis dupa prelungiri. Primul gol a venit in minutul 93, gratie reusitei lui De Bruyne. Belgienii s-au distantat la doua goluri, 12 minute mai tarziu, dupa ce Lukaku a inscris in plasa portii aparate de Howard. Pentru team-ul pregatit de Jurgen Klinsmann, golul de onoare a fost marcat de Green, in minutul 107.

Sursa foto: Facebook/Leo Messi

author avatar
Cristina Stefan
135 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger