AcasăSPORTClujul ii propune lui Hagi un milion de euro pe an

Clujul ii propune lui Hagi un milion de euro pe an

Walter viseaza la un "U" Cluj campion

Patronul „Sepcilor rosii” nu a digerat insuccesul din derby-ul Clujului. Boss-ul de la Romprest a readus in discutie „proiectul Hagi”.

Walter viseaza la un "U" Cluj campion

Primul „asalt” al lui Walter la „reduta” Hagi a avut loc pe 11 octombrie, cu ocazia inaugurarii stadionului „Cluj Arena”. Patronul Universitatii a stat lipit de Gica pe toata durata confruntarii cu rusii de la Kuban Krasnodar. Walter i-a cerut sfaturi fostului antrenor de la Galatasaray si, in final, i-a prezentat intentia de a-l angaja in viitorul apropiat pe banca tehnica, intr-un proiect pe termen lung si cu un buget interesant pentru Liga 1.

Hagi s-ar inhama la proiect

Hagi n-a spus nu, dar a reamintit faptul ca el nu preia o echipa din mers. Surse din anturajul „Regelui” sustin ca acesta a fost extrem de incantat de stadion si de contractul vehiculat de finantatorul Universitatii Cluj. Infrangerea de sambata seara, 1-3 in derby-ul cu CFR Cluj, l-a adus in pragul disperarii pe Walter, care si-a pierdut increderea in antrenorul Ionut Badea. Finantatorul a pus mana pe telefon si l-a sunat pe Hagi. I-ar fi propus din nou preluarea echipei din vara anului 2012, de data aceasta indicand si suma de contract: 1.000.000 de euro pe sezon. Intelegerea ar urma sa fie valabila trei ani, iar bugetul Universitatii – unul demn de campionatele din vest. Fostul mare fotbalist a lasat o usa deschisa unei negocieri chiar din aceasta iarna, iar Walter asteapta acum raspunsul cu sufletul la gura.

author avatar
Sebastian Stan
485 afisari

1 COMENTARIU

  1. n-are ce face cu banii. Daca ar fi munciti cinstit i-ar investi intr-un ANTRENOR. Hagi Nu e antrenor. A fost un URIAS jucator si atat

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger