AcasăSPORTClujenii stiau ca nu vor pierde in Giulesti!

Clujenii stiau ca nu vor pierde in Giulesti!

Faza golului marcat de rapidistul Alexa, cu trei jucatori clujeni cazuti la pamant

Iesiti la plimbare in mall-ul din Baneasa, rapidistii au dat nas in nas, sambata, la pranz, cu fotbalistii antrenati de Ionut Badea. Colac peste pupaza, in zona au aparut si dinamovistii.

Faza golului marcat de rapidistul Alexa, cu trei jucatori clujeni cazuti la pamant

Aglomeratie in „Baneasa Shopping City”, jucatorii de la trei echipe calcandu-se in picioare printre magazinele si cafenelele din mall. Antrenorul Razvan Lucescu a decis sa-si scoata elevii la o plimbare, pentru a destinde atmosfera, iar locatia in care s-a mers a coincis cu alegerea facuta si de clujeni. Astfel, fata in fata, Rapid si „U” Cluj, intr-un fel de avanpremiera a duelului programat la ora 18.00. „Radeti voi, dar nu pierdem in Giulesti, o sa vedeti!”, a fost raspunsul ardelenilor la ironiile bucurestene. In timp ce taberele rapidisto-clujene anticipau o batalie „pe viata si pe moarte”, in zona si-au facut aparitia si dinamovistii, care spre seara aveau sa se impuna lejer, scor 2-0, in fata celor de la Gaz Metan.

Razvan a gandit un ghiveci

Lucescu jr. n-a fost capabil sa reactioneze dupa golul egalizator al clujenilor

Revenind la meci, trebuie remarcat faptul ca semiesecul Rapidului survine din pricina antrenorul Razvan Lucescu. Teoretic, Rapidul joaca in acelasi sistem ca FC Barcelona. In practica, insa, 4-3-3-ul gandit de Lucescu jr. nu este altceva decat un ghiveci in care fotbalistii nu-si respecta pozitiile tactice, iar notiunea de posesie reprezinta doar un vis pentru N.Grigore si restul colegilor sai. 10.000 de fani au plecat dezamagiti de la stadion nu atat de rezultat, cat mai ales de perspectivele acestui joc haotic.

Pancu s-a „rupt”

Pancu s-a accidentat in repriza secunda si va absenta o perioada indelungata

Dupa un singur meci din retur, Rapidul a ramas doar cu doi atacanti in lot, Ionita si Sburlea, veteranul Pancu accidentandu-se serios in partida de sambata. Soarta a ras inca o data de antrenorul Razvan Lucescu, dupa ce acesta afirma in urma nu cu mult timp ca Rapidul are lotul complet, achizitiile din pauza de iarna fiind suficiente.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
123 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger