AcasăSPORTCluj - Steaua 0-1 Trupa lui Ilie Stan reintra in lupta pentru...

Cluj – Steaua 0-1 Trupa lui Ilie Stan reintra in lupta pentru titlu

Steaua Bucuresti s-a impus, cu 1-0, pe terenul formatiei Universitatea Cluj in etapa a 20-a a Ligii I la fotbal si poate spera din nou la titlu.

Min. 94 – Este final de meci la Cluj. Steaua se impune la limita, cu 1-0, dupa un meci pe care l-a dominat pana spre final. Universitatea a avut mai multa viteza in atac dupa intrarile lui Cojocnean si Grozav, si-a creat cateva ocazii mari de a inscrie, dar nu a reusit sa intoarca soarta meciului.

Min. 91 – Parvulescu vede cartonasul galben pentru un fault comis asupra lui Cojocnean.

Min. 90 – Grozav suteaza frumos din unghi si Tatarusanu respinge cu mari emotii de langa bara.

Min. 87 – Tony are cea mai mare ocazie a meciului. Gazdele au avut o lovitura libera de pe dreapta si Tony, nemarcat, la patru metri de poarta adversa a trimis cu capul exact in bratele lui Tatarusanu desi avea toata poarta in fata.

Min. 80 – Grozav reia cu capul din 10 metri si mingea loveste transversala. La oaspeti a intrat Tibi Balan in locul lui Florin Costea.

Min. 78 – Pacurar prinde un sut splendid de la 20 de metri si Tatarusanu respinge cu mari emotii.

Min. 76 – Badea face si ultima schimbare. A intrat Tony in locul lui Claudiu Niculescu.

Min. 74 – La gazde a intrat si Cojocnean in locul lui Achim.

Min. 71 – Ionut Badea forteaza atacul. A intrat Gicu Grozav in locul lui Marian Cristescu.

Min. 67 – Bicfalvi vede cartonasul galben pentru ca a intarziat executarea unei lovituri libere.

Min. 63 – Pacurar vede si el cartonasul galben pentru un fault tare comis asupra lui Florin Costea.

Min. 62 – Achim suteaza in forta, pe jos si Tatarusanu retine in doi timpi.

Min. 60 – Cristescu vede cartonasul galben pentru un fault tare comis asupra lui Florin Costea.

Min. 58 – Bornescu respinge aiurea un balon cu piciorul, Chipciu suteaza de la 25 de metri si defensiva Universitatii respinge cu greu in corner.

Min. 55 – Clujenii sunt mai prezenti in ofensiva, in debutul reprizei secunde, dar inca nu gasesc drumul spre poarta lui Tatarusanu.

Min. 49 – Claudiu Niculescu vede cartonasul galben pentru un fault comis asupra lui Geraldo.

Min. 48 – Tatu il lanseaza excelent pe Bourceanu, cu un balon aruncat peste defensiva adversa, inchizatorul Stelei scapa singur cu Bornescu, suteaza pe jos si portarul Universitatii retine in doi timpi.

20.07 – Steaua a avut lovitura de start in repriza a doua.

Min. 45 – Este pauza la Cluj. Dupa 45 de minute, Steaua are avantaj minim pe tabela, 1-0, in fata Universitatii. Terenul prost si-a pus amprenta asupra evolutiilor celor doua formatii. Oaspetii au profitat de numeroasele baloane degajate gresit de defensiva Universitatii, dar si de apatia clujenilor din ofensiva.

Min. 37 U. Cluj – Steaua 0-1. Szukala respinge din nou un balon aiurea, Rusescu preia fara probleme la 15 metri de poarta adversa si il executa pe Bornescu trimitand un sut plasat, langa bara.

Min. 35 – Terenul prezinta tot mai multe denivelari ce creaza mari probleme jucatorilor.

Min. 34 – Tatarusanu respinge un balon din fata lui Claudiu Niculescu, mingea ajunge la Pacurar, acesta incearca lobul de la 40 de metri, dar mingea trimisa de el nu prinde inaltime si Tatarusanu retine fara probleme.

Min. 27 – Fanii Universitatii canta in continuu inca dinainte de startul partidei. Din pacate spectacolul de pe teren nu se ridica la nivelul celui din tribune. Ambele echipe joaca prudent, insa oaspetii au mai mult initiativa.

Min. 23 – Intra Iliev in locul lui Prepelita. Chiriches va fi trecut fundas dreapta, iar Iliev va evolua in centru, alaturi de Geraldo.

Min. 21 – Prepelita nu mai poate continua meciul. Va intra cat de curand pe teren si Iliev.

Min. 19 – Prepelita revine pe teren, dar alearga destul de greu.

Min. 17 – Incredibil! Prepelita, fundasul dreapta de conjunctura al Stelei, schioapata si el, dupa un duel aerian cu un fotbalist al Universitatii.

Min. 14 – Tatu profita de o pasa aiurea a lui Dorinel Popa, se lanseaza spre poarta adversa, suteaza de la 18 metri si Bornescu respinge cu mari emotii. Brazilianul a fost egoist, Rusescu era aflat intr-o pozitie ideala, dar Tatu a evitat sa-i paseze.

Min. 13 – Marinescu il lanseaza excelent pe Adrian Cristea, dar acesta intarzie momentul sutului si Chiriches intervine in extremis, reusind sa trimita in corner.

Min. 11 – Suprafata de joc a inceput sa cedeze. Fotbalistii isi mentin tot mai greu echilibrul pe un teren mocirlos.

Min. 7 – Intra Bicfalvi in locul lui Martinovic. Prepelita a fost retras pe postul de fundas dreapta. Bicfalvi va evolua in centrul liniei mediene, alaturi de Bourceanu.

Min. 4 – Claudiu Niculescu suteaza pe jos, de la distanta si Tatarusanu retine. Se pare ca Martinovic nu mai poate continua meciul.

Min. 2 – Martinovic se resimte dupa ce a incercat sa agate un balon in marginea terenului si a cazut pe spate.

19.04 – Clujenii au avut lovitura de start a meciului. Vremea este rece la Cluj, sunt doar cateva grade peste 0. Terenul se prezinta in conditii bune, iar in tribune sunt circa 20.000 de spectatori.

Universitatea Cluj, antrenata de Ionut Badea, incepe cu Bornescu – Achim, Galamaz, Szukala, Dorinel Popa – Pacurar, Hoban, Cristescu, Marinescu – Adrian Cristea – Claudiu Niculescu. Rezerve sunt Marius Popa, Mendy, Morar, Moldovan, Cojocnean, Tony, Gicu Grozav.

Steaua, antrenata de Ilie Stan, incepe cu Tatarusanu – Martinovic, Chiriches, Geraldo, Parvulescu – Chipciu, Bourceanu, Prepelita, Florin Costea – Tatu, Rusescu. Rezerve sunt Stanca, Iliev, Radut, Mihai Costea, Tibi Balan, Bicfalvi, Machado.

author avatar
Cristi Ionita
666 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger