AcasăSPORTCluj Arena, garantata ISU

Cluj Arena, garantata ISU

Cluj Arena este al doilea stadion al tarii, dupa capacitate

Steaua se poate muta fara probleme la Cluj, mai ales ca in orasul de pe Somes strange mai multi spectatori la meciuri decat in Capitala.

Cluj Arena este al doilea stadion al tarii, dupa capacitate

Incepand de ieri, Clujul are inca un stadion cu autorizatie data de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta. „Cluj Arena” (30.000 de locuri) a primit avizul, dar asta numai dupa ce au fost inlocuite cateva lumini de semnalizare si s-a rezolvat problema unei trape de fum, care dadea intr-o scara interioara. Aseara s-a jucat primul meci dupa controlul facut de inspectatorii ISU, „U” Cluj – FC Bihor, in etapa a 13-a din Seria 2 a ligii secunde.
Tot ieri, Narcis Raducan a declarat ca este dispus sa imparta arena de la Turnu Severin si cu alte cluburi din Liga 1. Pandurii  joaca in Mehedinti meciurile de acasa intrucat stadionul din Targu Jiu este in reconstructie, iar la Severin exista toate avizele acordate la zi. „La Severin avem autorizatie. Noi oricum suntem invatati sa impartim cu fratii nostri, daca va fi cazul, asa cum s-a intamplat cu Steaua, care trebuia sa gaseasca un teren in cateva ore, vom raspunde afirmativ. Asa e frumos, sa ne ajutam”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
117 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger