AcasăRecomandariCluburile il acuza pe Paszkany ca urmareste falimentul Ligii 1!

Cluburile il acuza pe Paszkany ca urmareste falimentul Ligii 1!

Cluburile din Liga 1 nici nu vor sa auda de diminuarea valorii contractului pentru drepturile tv ale meciurilor din campionat. Nemultumirea este generala, iar unii finantatori ameninta chiar ca vor recurge la gesturi radicale!

Dinu Gheorghe se teme ca Liga 1 va intra in faliment daca Arpad Paszkany nu respecta contractul pentru drepturile tv

Sedinta de marti,  de la sediul Ligii Profesioniste, a dinamitat tot fotbalul romanesc. Subiectul saptamanii n-a mai fost lupta la titlu dintre Steaua si ASA, ori cursa pentru evitarea retrogradarii, ci chiar viitorul acestui sport! Vestea ca firma Intel Sky Broadcasting doreste inghetarea contractului aflat in derulare pentru drepturile tv i-a uluit pe conducatorii de cluburi. Societatea despre care se spune ca ar fi controlata de Arpad Paszkany nu mai vrea sa respecte termenii din intelegere, care presupun cresterea proportionala a valorii drepturilor tv pentru Liga 1 incepand cu sezonul urmator.
„Daca am si eu un punct de vedere la FC Dinamo, am sa fiu impotriva acestei propuneri”, a reactionat Dinu Gheorghe, director general la gruparea din Stefan cel Mare. Experimentatul om de fotbal este de parere ca nerespectarea contractului incheiat de Liga cu ISB poate duce la falimentul cluburilor: „Locul 4 anul trecut primeste aceeasi suma de bani ca locul 4 de anul asta. E o vrajeala, dar ideea este ca poate era bine sa luam mai mult, nu? Eu sunt convins ca 80% din echipele din Liga 1, si asta puteti sa verificati, traiesc din banii proveniti din drepturile tv!”.

Valeriu Iftime ameninta cu greva foamei

Arpad Paszkany

Finantatorul formatiei FC Botosani, Valeriu Iftime, este chiar mai vehement si ameninta ca va intra in greva foamei daca Liga Profesionista accepta sa faca vreun compromis. „Fac greva foamei. Fac greva foamei impotriva tuturor. S-au acceptat mai multe jocuri in sezonul viitor doar ca sa luam mai multi bani, asta a fost singura noastra motivatie, ca doar nu eram eu nebun sa vreau 14 echipe si sa ma lupt la retrogradare”, a reactionat Iftime.

Becali braveaza: „Nu-mi pasa de banii aia!”

Cum era si de asteptat, Gigi Becali (foto) n-a ratat prilejul de a se fali inca o data. Chiar daca celelalte cluburi sustin respectarea clauzelor din contractul cu ISB-ul lui Arpad Paszkany, Becali se lauda ca nu-i pasa de banii pe care i-ar pierde echipa sa, FCSB: „Eu nu traiesc din banii aia si nu ma intereseaza ce se intampla cu drepturile tv. I-am si spus lui Argaseala ca nu-mi pasa ce decizie vor lua, eu sunt de acord cu orice, sa faca doar ce vor ei”.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
217 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger