AcasăSPORTClubul Steaua a intrat din nou in atentia UEFA, care a deschis...

Clubul Steaua a intrat din nou in atentia UEFA, care a deschis doua proceduri disciplinare

Incidentele provocate de fanii si oficialii clubului de fotbal Steaua Bucuresti in deplasare de la Skopje nu vor ramane neanalizate de UEFA, care ia in serios orice derapaj, chit ca vorbim de tururi preliminare.

Oficialii clubului Steaua Bucuresti au fost luati in vizor dupa ce la meciul cu Vardar, de la Skopje, nu au lasat deschis antrenamentul oficial timp de 15 minute, conform regulamentului, si nu au acordat interviuri dupa incheierea partidei.

De asemenea, reprezentantii UEFA vor analiza, intr-o sedinta care va avea loc pe 22 august, si comportamentul managerului general, Mihai Stoica, oficial al clubului Steaua care a agresat mai multi jurnalisti.

Conform rtv.net, UEFA a deschis o procedura disciplinara si impotriva fanilor clubului Steaua Bucuresti, acestia aruncand cu petarde si torte pe durata confruntarii de la Skopje.

Situatia este extrem de delicata in conditiile in care campioana Romaniei se afla intr-o perioada de supraveghere din cauza implicarii sale in cazul „Valiza”. Exista riscul oricand ca gruparea din Ghencea sa fie exclusa din competitie. Totusi, deocamdata se pare ca nu se pune problema unei asemenea sanctiuni.

author avatar
Cristi Ionita
138 afisari
Zenville

Ultimele știri

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...

Din aliaţi, duşmani? Nicolae Ciucă a anunţat ce s-ar putea întâmpla între el şi Marcel Ciolacu la alegerile prezidenţiale 2024

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, susține că trebuie găsită cea mai bună soluție pentru problemele actuale din România.Asta ar însemna, conform liderului liberal, inclusiv o...
proger