AcasăRecomandariClubul lui Hagi a primit 10 detinuti. Gigi nu se afla...

Clubul lui Hagi a primit 10 detinuti. Gigi nu se afla printre ei!

Au vrut sa angajeze detinuti, au primit, insa nu chiar ce-si doreau: oficialii clubului Viitorul Constanta s-au pomenit, joi, cu un lot de 10 puscariasi veniti la munca, insa printre ei nu s-a regasit si Gigi Becali, cel pentru care a fost facut acest demers!

Gigi Becali este socat de vestea ca ramane in inchisoare

Nu se stie pentru ce motiv anume latifundiarul n-a fost „convocat” sa munceasca la  clubul nasului Gica Hagi, dar se prea poate sa aiba legatura cu o noua gafa comisa de avocatii sai. Concret, acestia au inaintat in data de 30 decembrie o cerere la Tribunal prin care solicitau intreruperea pedepsei pentru o perioada de trei luni, deoarece Becali ar acuza probleme la spate, dureri insuportabile, care nu pot fi tratate decat intr-o clinica particulara. Termenul stabilit de instanta pentru judecarea cererii a fost fixat pentru 29 ianuarie; pana atunci, macar teoretic, se presupune ca detinutul George Becali nu este apt sa depuna efort, de orice fel ar fi acesta! Cam la asta trebuie sa se fi gandit si directorul de la Poarta Alba cand a intocmit lista celor 10 detinuti trimisi sa munceasca pe insula Ovidiu, la FC Viitorul, din moment ce patronul Stelei n-a fost luat in calcul pentru aceasta „misiune”.

Fara a se oferi vreo explicatie, Gigi Becali a fost transferat ieri dupa-amiaza, in regim de urgenta, la Spitalul Penitenciarului Poarta Alba. Din cate se pare, mutarea ar avea legatura cu problemele de sanatate ale latifundiarului, mai precis lombosciatica despre care au pomenit avocatii in cererea din 30 decembrie.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.306 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger