AcasăRecomandariClubul Getafe l-a vandut in China pe Contra!

Clubul Getafe l-a vandut in China pe Contra!

Ce la inceput a fost o simpla stire cel putin bizara s-a transformat in crunta realitate pentru un  antrenor roman: clubul Getafe l-a vandut in China pe Cosmin Contra!

Cosmin Contra isi va lua „la revedere” de la Getafe in meciul cu Granada

Chinezii de la Guanghzou R&F l-au dorit intr-atat pe Cosmin Contra incat demarat negocierile cu Getafe pentru „transferul” tehnicianului in varsta de 39 de ani. Daca spaniolii au solicitat initial 3 milioane de euro, tratativele s-au finalizat pentru jumatate din aceasta suma, 1,5 milioane. „Am profitat de experienta suedezului Sven Goran Eriksson, dar acum avem nevoie de o dezvoltare substantiala. Stilul lui Cosmin Contra se potriveste clubului nostru si ii vom oferi timp suficient sa se impuna”, a declarat „vicele” gruparii Guanghzou R&F, Lu Yi. La randul lor, ibericii, prin vocea presedintelui Angel Torres, i-au multumit romanului pentru munca depusa pe „Alfonso Colisseum”: „Contra a ajuns in cel mai greu moment al nostru. Ii este oferit un salariu de 10 ori mai mare decat aici, iar pe primul loc in viata oricui este familia. El este tanar si va avea timp sa revina la Getafe”.
Luat prin surprindere de turnura pe care au luat-o lucrurile, Contra s-a resemnat cu faptul ca trebuie sa se mute in China: „
Daca eu sunt singurul din club care are oferta, ce sa fac…? Oficialii lui Getafe mi-au sugerat ca as ajuta clubul daca accept, ca ei trec prin niste momente financiare destul de proaste. Si cica peste doi ani pot sa ma intorc. Am inteles aluzia, a fost clar mesajul”. Cu Eriksson pe banca, Guanghzou R&F a terminat sezonul trecut pe locul 3. Contra va conduce duminica pe Getafe in ultimul meci, in deplasare, cu Granada.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
648 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger