AcasăSPORTClipe de cosmar pentru patronul Stelei! Gigi Becali, la un pas sa...

Clipe de cosmar pentru patronul Stelei! Gigi Becali, la un pas sa fie batut de un criminal feroce

Incarcerat la Penitenciarul Rahova, Gigi Becali, patronul Stelei, a trecut sambata prin momente extrem de dificile.

Becali a tras sforile pentru ca la penitenciar sa aiba loc o slujba tinuta de calugari veniti special de la muntele Athos.

Actiunea a fost la un pas de a se sfarsi cat se poate de tragic pentru patronul Stelei. Conform conducerii penitenciarului, initial au fost desemnate 85 de persoane care sa participe la aceasta slujba, dar apoi au fost acceptate si alte solicitari, capela avand o capacitate de 120 de locuri.

Astfel s-a ajuns ca la slujba sa participe si detinuti din alte sectii ale penitenciarului, unul dintre acestia fiind celebrul interlop Sandu Geamanu.

Condamnat la 25 de ani de inchisoare cu executare, dupa ce a ucis un batran cu sange rece, Sandu Geamanu a vrut sa-l provoace pe Gigi Becali si chiar a sarit sa-l bata pe acesta, conflictul fiind aplanat cu dificultate de fortele de ordine.

Conform wowbiz.ro, Sandu Geamanu si Gigi Becali au o disputa inca din 2009, de la celebrul dosar al „sechestrarii” care i-a adus patronului de la Steaua o condamnare la inchisoare cu suspendare.

S-a spus atunci ca locotenentii lui Sandu Geamanu i-ar fi furat masina lui Gigi Becali, iar apoi ar fi fost prinsi si sechestrati de bodyguarzii afaceristului.

Sandu Geamanu s-a declarat nevinovat vizavi de implicarea sa in cazul respectiv si este de parere ca numele sau a fost adus in discutie doar pentru ca patronul Stelei ar fi vrut sa se razbune pe el.

author avatar
Cristi Ionita
1.573 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger