AcasăSPORTClaudiu Raducanu, saltat din nou dupa eliberarea pe cautiune

Claudiu Raducanu, saltat din nou dupa eliberarea pe cautiune

Dupa un weekend petrecut in arestul Politiei din Cancun, fostul fotbalist stelist Claudiu Raducanu a fost eliberat pe cautiune.

Impreuna cu Gheorghe Papara, celalalt retinut in chestiunea cardurilor clonate, Raducanu a fost audiat de un judecator al Tribunalului din Cancun, fiind acuzat, printre altele, inclusiv de tentativa de dare de mita. Eliberat pe cautiune, dupa ce a platit 30.000 de pesos (aproximativ 1.750 de euro), fostul golgheter din Ghencea n-a apucat deloc sa se bucure de libertate, intrucat a fost „saltat” de agentii Serviciului de Imigrari. Astfel, scos din arestul Politiei din Cancun, Claudiu Raducanu s-a trezit plasat intr-un centru pentru imigranti din orasul Chetumal, la 334 de kilometri distanta.Regimul este de semi-detentie: nu doarme intr-o celula, dar intreg complexul este imprejmuit cu gard de doi metri, iar paza este asigurata de gardieni inarmati.
Raducanu si Papara risca ani grei de inchisoare daca vor fi gasiti vinovati de fals, uz de fals si frauda. Ancheta continua in acest caz.

author avatar
National
254 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger