AcasăSPORTClaudiu Niculescu trebuie sa-l gaseasca pe noul Rocha!

Claudiu Niculescu trebuie sa-l gaseasca pe noul Rocha!

Brazilienii Alex, Enrico, Monteiro, Cleiton si Braz sunt pariurile doamnei Reghecampf-Prodan petrun sezonul 2012-2013

“Sepcile rosii” au definitivat lotul pentru cantonamentul din Austria, in care se regasesc cinci brazilieni, cu care clujenii vor sa fie surpriza Ligii 1.

Brazilienii Alex, Enrico, Monteiro, Cleiton si Braz sunt pariurile doamnei Reghecampf-Prodan petrun sezonul 2012-2013

Echipa manageriata de Ana Maria Prodan a scos din “iarba verde” 20 de jucatori intr-o singura saptamana si are lot pentru noul sezon.

Reghecampf-Prodan

Dupa ce a reusit minuni la Concordia Chiajna, in aceeasi maniera, Ana Maria a adus jucatori alesi pe spranceana, pentru care garanteaza in fata suporterilor. Daca brazilianul Rocha a ajuns de la Chiajna la Steaua , in doar 6 luni, managerul “U” Cluj a scos din palarie inca cinci jucatori din Tara Cafelei, care sunt propuneri pentru a deveni vedetele Ligii 1. Alex Dos Santos, Erico da Silva, Alex Monteiro, Cleiton Campos si Braz da Silva au efectuat vizita medicala si, ieri, s-au imbarcat impreuna cu noii lor colegi spre cantonamentul din Austria. Sebastian Cojocnean a refuzat sa semneze o noua intelegere cu echipa, neacceptand plafonul salarial de 5.000 de euro impus de conducere. Primul amical pe care il va disputa echipa clujeana in perioada de pregatire va fi impotriva polonezilor de la Legia Varsovia.

author avatar
Sebastian Stan
471 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger