AcasăSPORTClaudiu Niculescu si-a anuntat retragerea din fotbal

Claudiu Niculescu si-a anuntat retragerea din fotbal

Claudiu Niculescu a fost unul dintre cei mai galonati fotbalisti ai ultimilor 20 de ani

Fostul antrenor-jucator al Universitatii se afla in negocieri avansate cu FC Bihor privind preluarea bancii tehnice la gruparea oradeana.

Claudiu Niculescu a fost unul dintre cei mai galonati fotbalisti ai ultimilor 20 de ani

Ieri, conducerea Universitatii Cluj a anuntat pe site-ul oficial incheierea oricarei colaborari cu Claudiu Niculescu: „In urma deciziei sale, care ii apartine in intregime, jucatorul mai solicita achitarea din partea clubului a sumelor contractuale  restante, care insumeaza 84.978 de lei”.

Odata incheiate socotelile cu „Sepcile rosii”, Niculescu s-a asezat la masa tratativelor cu FC Bihor (Serie B in Liga 2), fostul atacant urmand a prelua conducerea tehnica a formatiei oradene. „E o zi trista pentru mine, fiindca, practic, prin aceasta decizie mi s-a incheiat cariera de fotbalist. O sa vad incotro am s-o apuc. Eu zic ca mi-am facut datoria fata de «U» si nu pot sa uit vreodata momentele frumoase traite alaturi de acesti suporteri”, a declarat Claudiu Niculescu.

Cel poreclit „Lunetisul” pentru precizia cu care transforma loviturile libere are trei titluri de campion in palmares, trei Cupe ale Romaniei si o Supercupa, toate castigate cu Dinamo Bucuresti.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
99 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger