AcasăSPORTClaudiu Niculescu a demisionat de la "U" Cluj. Vine Contra!

Claudiu Niculescu a demisionat de la „U” Cluj. Vine Contra!

Dupa cearta violenta cu Ana Maria Prodan, fostul international Claudiu Niculescu a decis sa renunte la conducerea tehnica a „Sepcilor rosii”. El va ramane la echipa, dar ca jucator.

Claudiu Niculescu revine pe teren intr-o luna

Niculescu a luat hotararea de a demisiona din functia de antrenor ieri dupa-amiaza, la finalul unei intalniri pe care a avut-o cu managerul Universitatii, Ana Maria prodan. „Am fost jignit zilele astea cum n-am fost jignit in toata cariera mea, iar eu nu mai am cum sa continui in asemenea conditii”, i-a transmis Niculescu sotiei lui Laurentiu Reghecampf.

Protestul fanilor "Sepcilor rosii" la antrenamentul de duminica

Retras din antrenorat, ex-dinamovistul sustine ca va reveni pe teren, „pentru a-mi duce la bun sfarsit contractul pe care il am cu «U» ca jucator de fotbal. Sper ca intr-o luna sa pot intra in teren”. Interimar la Universitatea este Emil Ursu, dar conducerea a demarat, deja, negocierile cu fostul international Cosmin Contra. Totusi, timisoreanul nu pare tentat sa revina in Liga 1, situatia de la „U” reamintindu-i de problemele cu care se confrunta Poli, grupare disparuta, practic, din peisajul fotbalului romanesc. Contra este stabilit in Spania, acolo unde conduce una dintre grupele de copii si juniori ale celor de la Getafe. Pe lista oficialilor clujeni se mai afla Ionut Chirila si Gigi Multescu. Sunt zvonuri potrivit carora si Ana Maria Prodan ar vrea sa demisioneze, la presiunile suporterilor, care n-o accepta in fruntea clubului.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
511 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger