AcasăSPORTClasamentul WTA, actualizat. Pe ce loc a ajuns Simona Halep

Clasamentul WTA, actualizat. Pe ce loc a ajuns Simona Halep

Halep a coborât un loc în clasamentul WTA. Diferență infimă față de jucătoarea aflată pe locul 11 (sursa foto: Facebook/Simona Halep)

Vin vești noi cu privire la clasamentul mondial al jucătoarelor profesioniste de tenis, ierarhie care a fost actualizată în această primă zi a săptămânii.

Fanii Simonei Halep află, astfel, că fostul lider mondial a mai coborât un loc în clasamentul WTA, față de săptămâna trecută, și că se află pe a 10-a poziție în ierarhia mondială, cu 4115 puncte, la două puncte de locul 11, poziție pe care se află sportiva cehă Barbora Krejcikova, cu 4113 puncte.

Mai nou, pe locul 9 a urcat Garbine Muguruza, sportiva din Spania, cu un total de 4165 puncte.

Cum arată situația la nivel de top 3

La vârful clasamentului, mai exact la nivel de top 3, situația e neschimbată față de săptămâna trecută și arată astfel: pe locul 1 se menține australianca Ashleigh Barty, cu 9.635 puncte, pe 2 se află Naomi Osaka, jucătoarea din Japonia având 7.336 de puncte, iar pe locul 3 se situează Arina Sabalenka, din Belarus, cu 6.965 de puncte.

Vă amintim că, după ce a abandonat turneul de la Roma, în mai acest an, acuzând o accidentare la gambă, Simona nu a evoluat nici la Roland Garros și Wimbledon, turnee de Grand Slam, românca anunțând – în urmă cu câteva săptămâni, mai exact pe 28 iunie – că se retrage de la Olimpiada de la Tokyo – VEZI AICI. La momentul la care a suferit accidentarea, Simona se afla pe locul 3 WTA.

287 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger