AcasăSPORTClanul Lucescu intampina ANUL NOU in Qatar

Clanul Lucescu intampina ANUL NOU in Qatar

Antrenorul echipei Sahtior Donetk isi asteapta fiul in tara pentru „traditionala masa de Craciun in familie, la Breaza”, dupa care intreg clanul Lucescu va zbura spre Qatar, „acasa” la Razvan, tehnician la El Jaish.

Mircea si Razvan Lucescu, o familie de antrenori

Razvan Lucescu are programat maine ultimul meci oficial al anului, duelul cu Umm-Salal (locul 5 in  Stars League). Imediat dupa incheierea partidei de pe „Grand Hamad Stadium” din Doha, fostul tehnician rapidist va reveni in tara, pentru a petrece Craciunul, alaturi de parintii Nelly si Mircea Lucescu.

Doha, un oras care impresioneaza prin arhitectura

Ca de obicei, familia se va reuni la Breaza, acolo unde „Il Luce” detine o proprietate. „Suntem o familie internationala si ne reunim in Romania de Sarbatori, asa cum am facut-o multi ani, indiferent pe unde am fost in timpul anului in curs”, sustine antrenorul Sahtiorului. Deoarece nu a fost niciodata in Qatar, considerata una dintre cele mai bogate tari din lume, Mircea Lucescu va avea parte de o surpriza din partea fiului sau: va face Revelionul la 25 de grade Celsdius, temperatura medie in Qatar in aceasta perioada. Tehnicianul lui El Jaish a aranjat ca familia sa sarbatoreasca trecerea in 2013 la Doha, capitala tarii, un superoras localizat in buza Golfului Persic. Dupa 7 ianuarie, Mircea si Razvan Lucescu se vor intoarce la munca, ambii avand de pregatit dueluri de foc in sezonul de primavara.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
404 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger