AcasăSPORTCity activeaza clauza de cumparare definitiva a lui Pantilimon

City activeaza clauza de cumparare definitiva a lui Pantilimon

Pantilimon a parat in prima faza penalty-ul lui Rooney, dar englezul s-a repliat si a marcat

Internationalul roman trage din rasputeri ca Manchester City sa-l achizitioneze definitiv, goalkeeperul fiind in acest moment doar imprumutat la liderul din Premier League.

Pantilimon a parat in prima faza penalty-ul lui Rooney, dar englezul s-a repliat si a marcat

In aceasta pauza competitionala, Poli Timisoara si Mancherster City vor discuta pentru prima oara de la intrarea in vigoare a imprumutului jucatorului termenii unui transfer definitiv al lui Costel Pantilimon. Conducerea timisoreana a anuntat ca, in cazul in care portarul va fi cedat acum, pretul tranzactiei va fi mai mic. Clauza de cumparare definitiva difera in functie de perioada de timp, iar pretul final poate ajunge la 2,5 milioane de lire sterline. Pana acum, Pantilimon a prins un meci in Cupa Angliei si trei partide in Cupa Ligii, in campionat fiind prezent de 19 ori pe banca de rezerva, in timp ce in Liga Campionilor a fost de sase ori rezerva lui Hart. Romanul din poarta lui City are ocazia de a prinde doua meciuri consecutive ca titular, in prima mansa a semifinalei din Cupa Ligii, cand „cetatenii” intalnesc pe teren propriu FC Liverpool. Pantilimon (24 de ani) a contabilizat duminica a patra partida in tricoul celor de la City si a debutat practic in derby-ul orasului Manchester.

„Panti” a fost titular in fata celor de la United, in turul trei al Cupei Angliei. A incasat trei goluri (doua de la Rooney), dar a aparat un penalty, iar pe finalul partidei a fost prezent in careul celor de la United unde a plasat o lovitura de cap, ultima ocazie a echipei sale. Presa engleza sustine ca seicii la City vor sa activeze inca din aceasta iarna clauza de achizitionare definitiva a romanului.

author avatar
Sebastian Stan
454 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger