AcasăSPORTCiprian Sora si-a deschis propriul club sportiv

Ciprian Sora si-a deschis propriul club sportiv

Multa lume buna a calcat pragul "Ciprian Sora Gym"

Retras din activitate, luptatorul roman Ciprian Sora vrea sa reinvesteasca in sport toate castigurile sale. Acesta si-a deschis un club sportiv care activeaza in cadrul Salii Polivalente.

Multa lume buna a calcat pragul "Ciprian Sora Gym"

Dupa ce in ianuarie 2009 si-a lansat Academia de Lupte „Ciprian Sora”, amenintata la un moment dat cu falimentul, luptatorul roman a decis ca este momentul sa urmeze exemplul marilor sportivi din strainatate, inaugurand „Ciprian Sora Gym”.

Proprietarul si-a propus sa atraga cat mai multa lume catre sport

Clubul sportiv, care functioneaza in incinta Salii Polivalente, este dedicat tuturor celor care doresc sa practice fitness, kangoo jumps, aerobic, zumba sau kick-boxing. La inaugurare au participat numeroase vedete, precum cantaretul Pepe, Cristian Popescu Piedone, primarul sectorului 4, sau Alin Petrache, presedintele ales al Federatiei Romane de Rugby. Cu un program flexibil, 07-22, clubul lui Sora isi propune sa atraga cat mai multi oameni spre sport. „Spre deosebire de altii, eu nu mi-am facut casa, ci am ales sa construiesc un club sportiv prin intermediul caruia sa lansez campioni europeni si mondiali”, spune Ciprian Sora (36 de ani), fost campion european de kickbox si ex-campion mondial de thaibox.

author avatar
Cristi Ionita
963 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger