AcasăSPORTCiprian Sora antreneaza agentii SIAS

Ciprian Sora antreneaza agentii SIAS

Fostul SPP-ist, in plin exercitiu

Fostul luptator roman Ciprian Sora a obtinut acordul Serviciului pentru Interventii si Actiuni Speciale pentru a se ocupa de pregatirea agentilor de teren ai respectivei institutii.

Fostul SPP-ist, in plin exercitiu

Vicecampion mondial de kickbox (1997) si campion european de kickbox (1998), Ciprian Sora a renuntat de circa doi ani la activitatea competitionala pentru a se ocupa de Academia care ii poarta numele, dar si de clubul sportiv pe care l-a inaugurat anul acesta in cadrul Salii Polivalente.

Ciprian Sora, imbracat in echipament de camuflaj

Fostul luptator se bucura de un real succes in cariera de antrenor, la serviciile sale apeland cateva nume grele ale circuitelor de profil, inclusiv Alexandru Lungu, campionul de MMA (arte martiale mixte). De curand, insa, Sora a primit si o cerere mai putin asteptata. Aceea de a se ocupa de pregatirea agentilor de teren din cadrul SIAS (Serviciul pentru Interventii si Actiuni Speciale).

Sora si cativa dintre antrenorii Clubului Sportiv care ii poarta numele

Totusi, oferta este oarecum de inteles daca ne gandim ca Ciprian Sora a activat o buna perioada de timp ca agent SPP (Serviciul de Protectie si Paza). Acordul a fost stabilit in cadrul unei sedinte de shooting, Sora fiind invitat sa ia lectii de tras cu arma de asalt in incinta poligonului de la Baneasa.

author avatar
Cristi Ionita
2.002 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger