AcasăSPORTCiprian Deac, cel mai mare salariu din Liga lui Mitica

Ciprian Deac, cel mai mare salariu din Liga lui Mitica

Ciprian Deac a revenit la CFR Cluj dupa un sezon la Schalke 04 si unul la Rapid

In ultimele doua sezoane, golgheterul la zi al Ligii 1 a fost cel mai bine platit jucator din Liga 1. Din acest sezon, el a fost devansat de mijlocasul CFR-ului, Ciprian Deac.

Ciprian Deac a revenit la CFR Cluj dupa un sezon la Schalke 04 si unul la Rapid

Pana in acest an, Adrian Porumboiu platea cel mai mare salariu al primului esalon fotbalistic din Romania, “decartand” anual 350.000 de euro in conturile brazilianului Wesley Lopes.

Wesley Lopes nu mai este cel mai bine platit jucator din Romania.

Chiar daca termenii contractului dintre jucatorul din “Tara Cafelei” si FC Vaslui nu s-au schimbat, Wesley a fost depasit de internationalul roman, Ciprian Deac, care primeste de la Arpad Paszkany 380.000 de euro pe sezon. Jucatorul CFR-ului a fost adus in aceasta vara de la Schalke 04, clujenii cumparand 50% din drepturile federative ale fotbalistului cu 750.000 de euro. La campioana Romaniei, mai exista doi jucatori cu salarii de peste 300.000 de euro pe sezon, Cadu si Muresan fiind in topul castigurilor din Liga 1. Noul intrat in acest clasament este Dorin Goga, care a semnat un contract de 270.000 de euro pe an cu Rapid. Dinamo si Steaua nu au niciun jucator in acest top, portughezul ros-albastrilor, care primea 240.000 de euro in Ghencea, terminand contractul cu echipa lui Gigi Becali. FC Vaslui mai are un jucator in top, Lucian Sanmartean primind 300.000 de euro pe an.

author avatar
Sebastian Stan
1.524 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger