AcasăSPORT"Ciocanul de otel" pariaza pe KO

„Ciocanul de otel” pariaza pe KO

Klitschko il priveste de sus pe Mormeck

Boxerul ucrainean Vladimir “Ciocanul de otel” Klitschko, detinator a cinci centuri de campion mondial la categoria grea (WBA, IBF, WBO, IBO si The Ring), se bate sambata, 3 martie, la Dusseldorf, cu francezul Jean Marc Mormeck.

Klitschko il priveste de sus pe Mormeck

Spre deosebire de fratele sau, Vitali Klitschko, cel care a avut un meci cu cantec acum doua saptamani, impotriva britanicului Dereck Chisora, Vladimir pare ca nu va avea probleme cu Mormeck. Cei doi pugilisti s-au intalnit luni seara, la o conferinta de presa organizata la Dusseldorf si au avut numai cuvinte de lauda unul la adresa celuilalt. Mormeck a precizat ca “am un respect deosebit pentru fratii Klitschko si vreau sa profit din plin de sansa primita de a sta in ring alaturi de unul dintre cei mai buni boxeuri din lume”.

”Ciocanul de otel” si-a aratat centurile de campion

In schimb, desi l-a comparat pe francez cu legendarul Mike Tyson, Vladimir Klitschko a anuntat ca n-are de gand sa stea prea mult in ring cu Mormeck, dorinta ucraineanului fiind de a obtine cat mai rapid o victorie prin knock-out. De altfel, Klitschko este vazut drept mare favorit al disputei de sambata, de pe “Esprit Arena”, in conditiile in care este cu patru ani mai tanar si cu 16 centimetri mai inalt. Ucraineanul are 56 de victorii si numai trei infrangeri la profesionisti, in timp ce Mormeck, fost campion WBC si WBA la categoria cruiser, are 36 de victorii si patru infrangeri la profesionisti.

author avatar
Cristi Ionita
296 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger