AcasăSPORTCine sunt cei doi olteni care au intrerupt finala Europa League

Cine sunt cei doi olteni care au intrerupt finala Europa League

Primul fan al Craiovei a "zburat" pe langa stewarzi, sub privirile mirate ale jucatorilor basci

Unul dintre cei doi romani care au patruns pe teren in timpul finalei Europa League, Andrei Preda – zis „Gogoasa”, este fost portar al „Stiintei”, iar acum evolueaza in Liga 3, la Rapid CFR Suceava, unde-l are coleg de echipa pe Dorin Semeghin.

 

Primul fan al Craiovei a "zburat" pe langa stewarzi, sub privirile mirate ale jucatorilor basci

Dezafilierea Universitatii Craiova continua sa produca reactii dintre cele mai diverse. Miercuri, un commando alcatuit din aproximativ 50 de fani olteni a venit in Capitala, decis sa faca auzita cauza „alb-albastra”.

Cel de-al doilea oltean a profitat de diversiunea coechipierului si a patruns neobservat pe gazon

Astfel, in timpul finalei Atletico Madrid – Athletic Bilbao, doi suporteri au patruns pe teren, imbracati in tricouri inscriptionate cu mesajul „Justice for Craiova”. Unul dintre acestia este Andrei Preda, poreclit „Gogoasa”, personaj cunoscut in galeria „Stiintei” si chiar fost portar al echipei patronate de Adrian Mititelu; in momentul de fata este legitimat la Rapid CFR Suceava, acolo unde il are coleg de vestiar pe ex-dinamovistul Dorin Semeghin.

Mircea Sandu este considerat "groparul" Craiovei

Celalalt temerar este Acsam, probabil cel mai fanatic „ultras” craiovean. Prinsi relativ usor de stewarzi, cei doi au fost transportati la Sectia 8 de Politie din Capitala, acolo unde li s-a intocmit dosar penal pentru incalcarea Legii 4, celebra „lege Dragomir”.

Asalt la vila Nasului… la 11 noaptea

In timp ce toata atentia Capitalei era indreptata spre stadionul „National Arena”, acolo unde finala Europa League era in plina desfasurare, un grup important de suporteri olteni dadea asaltul asupra resedintei presedintelui FRF. Sustinatorii Craiovei au aruncat in curtea vilei lui Mircea Sandu zeci de fulare „alb-albastre”, mesajul fiind cat se poate de clar: „«Stiinta» inapoi in «A»”.

Luni se decide soarta Universitatii

Adunarea Generala a FRF, care se va intruni luni, 14 mai, la Casa Fotbalului, va lua o decizie finala in privinta dezafilierii clubului Universitatea Craiova. In cazul in care AG va anula hotararea Comitetului Executiv, care a exclus gruparea olteana din fotbal, atunci „Stiinta” va fi reprimita in Liga 2, la care va lua startul din toamna, incepand cu sezonul 2012/ 2013.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
377 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger