AcasăSPORTCine salveaza corabia "Diavolilor"?

Cine salveaza corabia „Diavolilor”?

nInzaghi este vazut ca un adevarat erou pe "San Siro"

Gruparea italiana AC Milan, una dintre cele mai galonate echipe din istoria fotbalului, traverseaza una dintre cele mai dificile perioade, „diavolii” inregistrand, duminica, a treia infrangere din primele etape ale Serie A, 1-2 la Udine.

Berlusconi s-a saturat de infrangerile lui Allegri

In urma acestui rezultat, Milan a ajuns pe locul 15 in clasament si simte, pentru prima data dupa aproape 30 de ani, miros de retrogradare.

nInzaghi este vazut ca un adevarat erou pe "San Siro"

Antrenorul Max Allegri, tehnicianul cu care gruparea de pe „San Siro” iesea campioana in 2011 si vicecampioana in vara acestui an, are zilele numarate, „diavolii” cautand o solutie pentru revitalizarea unei echipe care a marcat doar un gol pe meci in startul actualului campionat, desi a avut in fata adversari mai degraba modesti jucand cu Sampdoria si Atalanta acasa si cu Bologna si Udinese in deplasare.

Cea mai viabila solutie pare sa fie fostul mare atacant Filippo Inzaghi, desi acesta abia s-a retras din activitatea de jucator. Interesant este ca nu numai AC Milan este singura mare echipa aflata in dificultate in startul actualului sezon. De cinci ori campioana a Europei, FC Liverpool traverseaza o perioada catastrofala in Premier League, „cormoranii” aflandu-se pe locul 18 in campionat, cu numai doua puncte obtinute in primele cinci etape. Omniprezenta in fazele superioare ale cupelor europene, Panathinaikos Atena are si ea mari dificultati in Grecia, ocupand abia locul 13 in campionat, mai ales dupa ce a si fost penalizata cu doua puncte. Nu in ultimul rand, desi nu are un palmares semnificativ, Montpellier HSC este campioana en-titre a Frantei, dar are un start mizerabil de sezon, ocupand acum doar locul 16 in campionat, dupa disputarea a cinci etape din Ligue I. La capitolul „start ratat” am putea sa o trecem, desigur, si pe Real Madrid, care coborase pe locul 17 in Primera Division, inainte de disputarea meciului cu Rayo Vallecano care ar fi trebuit sa aiba loc aseara.

author avatar
Cristi Ionita
99 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger