AcasăRecomandariCine poate sa bata asa ceva?!

Cine poate sa bata asa ceva?!

„Am facut cel mai bun meci al meu de cand joc impotriva ei”. Si, intr-adevar, asa a fost, dar degeaba, caci Serena Williams pur si simplu nu poate fi invinsa. Cel putin nu de Simona Halep. Romanca are de ce sa fie mandra, paraseste US Open cu fruntea sus, doar putin tesita dupa ce s-a izbit de „icebergul” din Michigan.

Daca in corpul Mariei Sarapova s-au gasit urme de meldonium (o substanta recent interzisa de WADA), ne intrebam oare ce se poate descoperi la Serena de arata in halul asta?! Americanca duce tenisul feminin la un nou nivel si, din pacate, nu unul pe care ni l-am fi dorit sa-l vedem. De o forta fizica iesita din comun pentru o femeie, Williams pare capabila sa domine si circuitul ATP. WTA-ul oricum l-a halit pe paine… si asta de ani buni!

„Am  dat tot ce am putut”

La conferinta de presa, o Simona Halep resemnata a incercat sa explice cat de greu este sa o dobori pe Serena Williams, femeia bionica: „Cred ca este cel mai bun meci pe care l-am jucat vreodata impotriva ei. Am simtit ca sunt foarte aproape si am avut sanse sa castig. Am jucat bine, nivelul a fost destul de inalt. Sunt multumita de felul in care am luptat pana la sfarsit. E un lucru normal pentru mine, e un lucru bun. Ea este cea mai buna jucatoare din lume, iar serviciul sau a fost incredibil. A fost dificil. Sunt un pic trista, dar trebuie sa iau lucrurile pozitive, pentru ca am viitorul in fata. Am pierdut in sferturi, dar am dat tot ce am putut”.

La randul ei, Serena s-a aratat incantata de victorie si a laudat efortul depus de Simona: „Ma bucur ca m-a incalzit bine de tot pentru semifinala. Daca eram putin mai atenta, reuseam sa inchid meciul din setul doi, dar e bine si asa cum a iesit”.

Felicitari de la Nick Bollettieri

Impresionat de cum a luptat Simona Halep s-a aratat si Nick Bollettieri, poate cel mai cunoscut antrenor din istoria tenisului. Bollettieri a lucrat de-a lungul carieri inclusiv cu Serena Williams, dar acum crede ca viitorul ii apartine jucatoarei din Romania. „Felicitari Simona Halep, Darren Cahill si echipei pentru un foarte bun US Open! Cu siguranta veti avea sansa de a castiga turnee de Mare Slem”, a scris Nick Bollettieri pe contul personal de Twitter.

El are curaj s-o puna joc pe Serena

Si, totusi, chiar daca pare mai degraba barbat decat femeie, Serena Williams stie cum sa se faca placuta. Cel putin asta ne lasa sa credem Alexis Ohanian, actualul iubit al celei mai bune jucatoare de tenis din lume. Are 33 de ani, iar la US Open n-a lipsit de la niciun meci de-al ei, inclusiv la „sfertul” cu Halep a fost prezent in loja familiei Williams. Curajosul Alexis nu este un neica-nimeni, el fiind co-fondatorul retelei Reddit.

Meci din turul 1 la US Open jucat la pariuri?

Departamentul de Intergritate (TIU) din tenis investigheaza un meci din primul tur al tabloului feminin. Conform BBC, Timea Bacsinszky – Vitalia Diatchenko (6-1, 6-1) s-ar fi jucat la pariuri! „Sunt multe motive care nu au legatura cu activitatile de coruptie si care pot explica modelele de pariere. Stabilirea incorecta a cotelor, parierea bine-informata, conditia fizica a jucatorilor si alte circumstante sunt factori care au tras un semnal de alarma, se arata in comunicatul Departamentului de Integritate.

Pana se demonstreaza ca au fost implicate in ceva necurat, Bacsinszky si Diatchenko au prezumtia de nevinovatie si nu risca nimic din partea WTA.

author avatar
National
600 afisari

1 COMENTARIU

  1. Castigati bani chiar acum, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam de urgenta persoane serioase care sa colaboreze cu noi intr-o activitate simpla, in timpul liber sau full-time, cu castiguri imediate, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Oferim si cerem seriozitate absoluta! Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: adrians.proiect@gmail.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger