AcasăSPORTCine minte? UEFA susţine că nu permite afişarea hărţii "Ungariei Mari", deşi...

Cine minte? UEFA susţine că nu permite afişarea hărţii „Ungariei Mari”, deşi maghiarii au zis că au acordul

Viktor Orban, cu fularul lui Sepsi la gât! Premierul Ungariei, în tribune la meciul de la Sf. Gheorghe! A făcut baie de mulțime - VIDEO (sursa foto: captură youtube)

FRF a anunțat că UEFA a transmis că nu a autorizat și nu va autoriza cererea federaţiei maghiare de afişare a hărții Ungariei Mari.

Casa Fotbalului amintește că revizionismul nu este acceptat în fotbal și are încredere în comisiile disciplinare UEFA că vor sancționa afișarea acestui simbol cu potențial de incitare la ură și violență la meciurile din competițiile europene.

Ce precizări a făcut FRF?

„Considerăm că Federația Maghiară de Fotbal a greșit făcând anunțul respectiv întrucât afișarea acestor simboluri reprezintă o abatere de la prevederile Regulamentului Disciplinar UEFA (mesaje cu conținut provocator și/sau politic), iar FRF va sesiza cu siguranță comisiile disciplinare, dacă va fi cazul.

Federația Română de Fotbal amintește că revizionismul nu este acceptat în fotbal și are încredere în comisiile disciplinare UEFA că vor sancționa afișarea acestui simbol cu potențial de incitare la ură și violență la meciurile din competițiile europene”, se mai arată în comunicat.

Au dat vina pe maghiari

UEFA nu a autorizat și nu va autoriza afișarea simbolurilor menționate de Federația Maghiară de Fotbal la meciurile organizate la nivel European.

Considerăm că Federația Maghiară de Fotbal a greșit făcând anunțul respectiv întrucât afișarea acestor simboluri reprezintă o abatere de la prevederile Regulamentului Disciplinar UEFA (mesaje cu conținut provocator și/sau politic), iar FRF va sesiza cu siguranță comisiile disciplinare, dacă va fi cazul”, a mai transmis Federaţia noastră.

author avatar
Andrei Ștefan
471 afisari

10 COMENTARII

  1. I o fi promis cineva cu putere mare, de are harta asta mica atatea pretentii de harta mare.
    Nu degeaba linge clante.

  2. Daca mint astia si cand organisme internationale ii contesta ,rasa celui care l a pus in carje pe romanul Cofar abia decedat si care ce a putut creea ca si deviza pt ei bautura hell ca asta sunt .Si acolo tot cu minciuna au lucrat fii hellului.

  3. A se vedea statutul UDMR – un ONG constituit pe criterii etnice ce apra doar interese de grup (infractional) si nu ale maghiarilor din Ro– este folosit ilegal (fara respectarea legii partidelor) pe post de bolovan politic, la inclinarea balantei, pentru alcatuirea majoritatii necesare guvernarii ceea ce a oferit societatii romanesti permanent indicii ca noua oranduire sociala functioneaza doar pe baza santajului politic si istoric. Acelasi ONG a mai avut misiunea de a aprinde fara just temei disputele nationaliste. Situatia participarii in mod separat a UDMR-ca ONG etnic, la alcatuirea Puterii Publice in Romania este unica in lume sau poate specifica unei democratii tribale……………………

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger