AcasăRecomandariCine mai opreste Steaua?

Cine mai opreste Steaua?

Steaua a facut un nou pas spre titlul de campioana, al doilea consecutive, prin victoria inregistrata sambata seara, la Bucuresti, scor 3-0, in fata formatiei Gaz Metan Medias.

Stelistii saluta publicul dupa o noua victorie in campionat

Golurile ros-albastrilor au fost marcate de Claudiu Keseru (’12), Federico Piovaccari (’66) si Robert Valceanu (’90). Multumit de cum s-a prezentat echipa, tehnicianul Laurentiu Reghecampf a declarat ca acesta este drumul care trebuie urmat: „Un nou meci bun facut de echipa noastra. Cred ca acesta e drumul pe care trebuie sa il urmam, iar jucatorii au inteles asta foarte bine. Sunt multe lucruri pozitive dupa aceasta partida”.

Despre Robert Valceanu, marcator al unui gol la nici 17 ani impliniti, Reghecampf a avut numai cuvinte de lauda: „Robert este un executant foarte bun de lovituri libere si cred ca am avut inspiratie cand l-am desemnat sa execute. Cred ca trebuie sa-l lasam in pace, pentru ca este un copil. E foarte bine pentru moralul lui, dar mai are foarte multe de invatat, de realizat. O sa-i fie foarte greu sa joace, pentru ca avem un lot puternic. Cand timpul ne va permite, ii vom introduce si pe cei mai tineri, pe el, pe Aldea, pe Gradinaru sau pe Tarnovan”. Fara Gigi Becali la loja si cu Mihai Stoica trimis si el in spatele gratiilor, Reghecampf afirma ca face fata situatiei cu greu: „Vorbesc foarte des cu Mihai, chiar si azi am facut-o. I-am dedicat victoria de la CFR, i-o dedicam si pe aceasta. Este un moment dificil si sper sa treaca cu bine. Sper sa fie gratiat. Speranta moare ultima. Ne-ar ajuta foarte mult ca atat patronul, cat si Mihai Stoica sa fie eliberati. Ei sunt fratii mei si ar fi mai bine sa fim impreuna”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
342 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger