AcasăRecomandariCine mai e si Müller, asta? Nu e bun pentru Liga 1!

Cine mai e si Müller, asta? Nu e bun pentru Liga 1!

Singurul fotbalist care a reusit un hattrick la acest turneu final de Campionat Mondial a fost propus marilor cluburi din Bucuresti, cu cativa ani in urma, de Aurel Ticleanu.

Thomas Müller a fost cel mai bun jucator german in meciul cu Portugalia

Intamplarea s-a petrecut in 2009, cand Thomas Müller tocmai ce terminase junioratul si evolua la formatia secunda a clubului Bayern München. Prin intermediul fostului international Aurel Ticleanu, un impresar neamt de origine romana l-a propus pe Müller mai multor grupari din Liga 1. Rand pe rand, insa, Steaua, Dinamo si Rapid au refuzat sa accepte transferul, motivand ca un jucator chiar si de la „tineretul” lui Bayern nu poate face fata rigorilor din campionatul romanesc. „L-am propus pe Thomas celor mai puternice formatii din Liga 1. Cluburile ar fi trebuit sa-i plateasca doar salariul! «Lasa-ne, bre, cu fotbalisti de la echipa a doua a lui Bayern! Ce sa facem cu el?». Muller a revenit la Munchen, a evoluat pentru prima echipa a lui Bayern intr-un joc amical, a marcat de trei ori si a fost oprit in lotul mare. Asta e toata povestea”, a declarat impresarul Szasz Stefan.
Cu 8 goluri marcate pana acum la turneele finale, Thomas Müller poate deveni cel mai bun marcator din istoria Campionatelor Mondiale de fotbal. Recordul ii apartine brazilianului Ronaldo, cu 15 reusite.

author avatar
National
671 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger