AcasăSPORTCine-i actionar la FC Dinamo, Ionut sau primarul Robert?

Cine-i actionar la FC Dinamo, Ionut sau primarul Robert?

Ionut Negoita nu face nimic fara acordul fratelui sau, Robert

Actionarii FC Dinamo au hotarat revenirea echipei in Stefan cel Mare pentru ultimele doua meciuri din acest an. Sefii „cainilor” sunt constienti ca fanii nu vor veni la stadion, iar pierderile financiare ar fi prea mari daca s-ar inchiria „National Arena”.

Ionut Negoita nu face nimic fara acordul fratelui sau, Robert

Ieri dis-de-dimineata, Nicolae Badea a fost vazut intrand in sediul Primariei sectorului 3, acolo unde a purtat o discutie cu Robert Negoita, fratele asociatului sau de la FC Dinamo,  privitoare la situatia echipei.

Nicolae Badea, un presedinte in criza

Printre altele, cei doi au atins si problema bugetului, care nu mai permite gruparii antrenate de Dorinel Munteanu sa disputea ultimele doua partide ale anului, cu CS Severin si FC Brasov, pe impunatoarea „National Arena”. Desi Ionut Negoita ocupa scaunul de membru cu drepturi depline in Consiliul de Administratie al clubului, se pare ca fratele-edil are un cuvant mult mai greu de spus in viata si activitatea FC Dinamo. Imediat dupa intalnire, Dinamo a anuntat ca partidele care vor mai avea loc „acasa” in 2012 se vor muta in „Groapa”. Oficialii dinamovisti si-au dat seama ca nu vor putea aduce prea multi spectatori la respectivele meciuri, situatie in care ar fi platit degeaba inchirierea unui inel al superarenei din Maior Coravu, demers care i-ar fi costat aproape 40.000 de euro.

author avatar
Sebastian Stan
2.264 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger