AcasăSPORTCine face transferurile la Steaua? MM sau Prodanca?

Cine face transferurile la Steaua? MM sau Prodanca?

In absenta patronului Gigi Becali, aflat dupa gratii, mai multe grupuri de interese se “bat” pentru a detine suprematia la Steaua, iar familia Prodan – Reghecampf pare sa aiba castig de cauza.

Stelistii se au ca fratii, pana-si dau seama ca branza-i pe bani (sursa foto: Facebook)

Ramas fara Vlad Chiriches, ca si transferat la Tottenham Hotspur, Laurentiu Reghecampf si-a pronuntat intentia de a achizitiona un nou fundas central, in conditiile in care in lot au ramas doar trei stoperi de meserie: Gardos, Szukala si Bratu. Imediat au aparut mai multe variante, fiecare dintre membrii staff-ului Stelei incercand sa-si impuna favoritul. Managerul Mihai Stoica a pariat pe Fernando Varela, de la FC Vaslui, fotbalist pentru care a oferit 500.000 de euro. Castig de cauza pare sa aiba, spre disperarea lui MM, Anamaria Prodan, sotia lui Laurentiu Reghecampf. Impresara si-a anuntat barbatul ca are o solutie mai buna si mai ieftina.

La 1,93 metri inaltime, Andre Pinto ar deveni unul dintre cei mai inalti fotbalisti din Liga I

Anamaria este gata sa-l aduca din Grecia, pentru numai 250.000 de euro, pe Andre Pinto (23 de ani), fotbalist trecut pe la FC Porto si Panathinaikos Atena. Singura problema ramane salariul fotbalistului. Lusitanul vrea 180.000 de euro pe sezon, in timp ce Steaua nu da mai mult de 120.000 de euro, oficialii “ros-albastrilor” fiind gata sa anuleze diferenta cu ajutorul unor bonusuri si a unei prime consistente oferite la semnatura. Nu este prima lovitura pe care Anamaria i-o da lui MM, sotia lui Reghecampf reusind sa forteze si inregimentarea “printului” Adrian Cristea peste capul managerului general.

Pariu pe variante low-cost

Fanii Legiei sunt considerati printre cei mai violenti din Europa

Indiferent de numele fundasului central care va ajunge in Ghencea, un lucru este cert: arestarea lui Gigi Becali a bagat campioana in criza de lichiditati. Laurentiu Reghecampf si l-ar fi dorit, ca inlocuitor al lui Chiriches, pe polonezul Piotr Celeban, de la FC Vaslui, insa acesta este cotat la 2,5 milioane de euro, suma considerata mult prea mare de oficialii campioanei, desi Steaua va incasa in jur de 7 milioane de euro din afacerea “Chiriches”. Pana una alta, campioana Romaniei joaca in aceasta seara (21.45, TVR 1) returul cu Legia Varsovia din play-off-ul UEFA Champions League. Desi partida este una extrem de importanta pentru viitorul Stelei, Laurentiu Reghecampf nu stie daca-l va putea utiliza pe cel mai bun jucator al sau, Chiriches fiind blocat de Tottenham. O eventuala accidentare a fundasului i-ar obliga pe londonezi sa-si indrete atentia catre alte tinte, desi mai sunt doar cinci zile pana la finalul perioadei de mercato.

Legia are un “clan al sportivilor”

Returul dintre Steaua si Legia Varsovia, din play-off-ul UEFA Champions League, este considerat un meci de cel putin 20 de milioane de euro, suma imensa pentru ambele formatii. Constienti ca au sanse importante de a pune mana pe potul cel mare, polonezii isi iau toate masurile de siguranta pentru meciul din aceasta seara. UEFA a inchis “Zyleta”, celebra peluza ocupata de ultrasii Legiei, dar oficialii campioanei Poloniei depun eforturile necesare pentru ca cei mai rai dintre fani sa poata asista la meci si sa creeze o atmosfera infernala. Interesant este ca “Zyleta” este condusa de un adevarat “clan al sportivilor” alcatuit in mare masura din practicanti de karate si arte martiale mixte. Evident, ultrasii Legiei sunt cunoscuti si pentru problemele pe care le au cu legea, fanii obisnuind sa dea spargeri prin tot orasul pentru a-si asigura banii de deplasari.

author avatar
Cristi Ionita
396 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger