AcasăSPORTCine este românca rebelă căreia i-a scris marele Novak Djokovic! „Mulțumesc că...

Cine este românca rebelă căreia i-a scris marele Novak Djokovic! „Mulțumesc că exiști”!

sursa foto: Andreea Prisacariu/Instagram

Una dintre jucătoarele de tenis din România a reușit să-i atragă atenția, cu abilitățile sale în materie de mișcări de stretching, marelui campion sârb Novak Djokovic. Într-atât, încât liderul ATP a ales să-i transmită felicitări prin intermediul unei rețele de socializare.

De altfel, totul a pornit chiar de la o provocare pe rețelele de socializare, cu hashtag-ul „#djokovicchallenge”. O provocare la exerciții fizice destinate „curajoșilor”. Și asta pentru că, până la urmă, nu e deloc la îndemâna oricui să reușească mișcările de stretching pe care le-a exemplificat, într-o filmare pe X (ex-Twitter), celebrul campion de tenis în vârstă de 36 de ani căruia prietenii și apropiații îi spun Nole.

Jucătoarea de tenis Andreea Prisăcariu (23 de ani) a acceptat provocarea lansată pe rețelele sociale de către Novak Djokovic, și chiar a schimbat câteva replici, în scris, cu jucătorul care a scris istorie în tenisul mondial.

Schimb de mesaje publice pe X (Twitter)

sursa foto: captură video X (twitter)/Andreea Prisăcariu

Considerată „rebela” tenisului românesc datorită stilului său nonconformist, Prisăcariu a postat pe rețeaua de socializare X (fostă Twitter) o scurtă înregistrare video în care face câteva mișcări de stretching, inspirate de cele făcute de Novak Djokovic. Îregistrare în care fanii din România au putut vedea cum s-a descurcat Andreea în fața acestui test deloc la îndemâna oricui – fiind vorba de exerciții de streching (întindere musculară). A ales să facă asta după ce liderul clasamentului ATP a lansat o astfel de provocare în mediul online pentru a vedea cine are abilitatea de a face asemenea mișcări.

„Din păcate, cam atât pot să fac, dar poate îmi voi îmbunătăți performanța”, a transmis Andreea Prisăcariu, pe X (ex-Twitter), mesajul său fiind urmat de o replică de la faimosul Djokovic.

„Bravo, Andreea! Următoarea provocare va veni în curând. Mulțumesc mult pentru cuvintele frumoase și pentru susținere!”, i-a scris sârbul tenismenei românce.


„Mulțumesc! Plăcerea este mereu de partea mea! Mulțumesc că exiști și mulțumesc pentru că mă inspiri”, i-a transmis jucătoarea româncă, în chip de răspuns la acest mesaj venit de la marele campion din lumea tenisului mondial.

author avatar
Andrei Coman
692 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger