AcasăSPORTCine este multiplul campion milionar în euro care merge cu autobuzul

Cine este multiplul campion milionar în euro care merge cu autobuzul

Un multiplu campion milionar în euro care merge cu autobuzul. Ați mai pomenit așa ceva? Nici noi, dar asta e altă poveste, provenită din Marea Britanie.

Ronnie O’Sullivan i-a făcut ziua fericită unui fan al snooker-ului, întalnindu-se accidental cu el într-o stație de autobuz.

S-a întâmplat totul chiar înainte ca Ronnie să câștige cel de-al optulea campionat al Marii Britanii. O’Sullivan, în vârstă de 47 de ani, a devenit cel mai în vârstă câștigător al turneului, după 30 de ani de când a fost desemnat și cel mai tânăr câștigător, pe când avea doar 17 ani.

În ciuda poziției de top în care se află în lumea sportului, legenda snooker-ului duce o viață obișnuită. Deși a dobândit o avere de peste 14 milioane de dolari de-a lungul impresionantei cariere, el încă se mai deplasează cu mijloacele de transport în comun. A fost văzut de un fan așteptând autobuzul în York. Bărbatul nu s-a putut abține și a scos telefonul ca să imortalizeze momentul – „Uite pe cine am aici! Ronnie O’Sullivan, idolul meu, omul vedetă! Nu pot să cred că te-am întâlnit, frate!”, a spus fanul respectiv într-un videoclip care a ajuns în cele din urmă viral pe TikTok.

La două zile după întâmplarea din stația de autobuz, Ronnie O’Sullivan l-a învins pe Ding Junhui cu 10-7, cucerind pentru a opta oară în carieră titlul de campion al Marii Britanii la snooker. Peste 300.000 de dolari a încasat el cu ocazia acestei performanțe uriașe. Aparent obișnuit să fie cel mai bun, campionul a declarat că va sărbători performanță „cu câteva batoane de ciocolată și un suc”.

author avatar
Mihail Ioan
1.079 afisari

2 COMENTARII

  1. Asta denota ca este un om modest și n-a uitat de unde a plecat. Mândria și trufia nu-și au rostul deoarece omul nu ia cu el nimic în mormânt. Aviz celor care se afișează cu bolizi de sute de cai putere

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri