AcasăSPORTCine este Carlos Alcaraz, campionul de la Wimbledon 2023. Se iubește cu...

Cine este Carlos Alcaraz, campionul de la Wimbledon 2023. Se iubește cu o jucătoare de tenis mai mare cu 3 ani decât el

Carlos Alcaraz (20 de ani, liderul ATP) a câștigat trofeul turneului de Grand Slam de la Wimbledon, după ce s-a impus în fața lui Novak Djokovic (36 de ani, numărul doi ATP), scor 1-6, 7-6 (6), 6-1, 3-6, 6-4.

Pentru triumful din finala de la All England Club, Carlos Alcaraz s-a ales cu o sumă impresionantă de bani din partea organizatorilor competiției.

A primit peste 3 milioane de euro pentru triumf

Tenismenul iberic a primit suma de 2.350.000 de lire sterline (3.076.000 de dolari) pentru câștigarea finalei în cinci seturi împotriva lui Novak Djokovic. Odată cu premiul adjudecat la Wimbledon, Carlos Alcaraz a ajuns la aproape 20 de milioane de dolari câștigate din tenis în carieră.

Carlos Alcaraz este primul jucător care reușește să-l învingă pe Novak Djokovic la Wimbledon, din 2017 până acum. La acel moment, sârbul a fost învins de cehul Tomas Berdych în faza sferturilor de finală, după ce Djokovic a abandonat în setul doi.

Nici Alcaraz nu se aştepta să câştige Wimbledon 2023

Carlos Alcarez a fost foarte sincer: nu se aștepta la o așa vitorie importantă.

„Ei bine, este un vis devenit realitate pentru mine. Este incredibil. După cum spuneam, este un vis devenit realitate să poți juca în aceste etape, este uimitor pentru un băiat de 20 de ani, nu mă așteptam să ajung foarte repede la astfel de realizări.

Sunt foarte mândru de mine și foarte mândru de echipa pe care o am. Munca pe care o depunem în fiecare zi pentru a putea trăi această experiență merită cu desăvârșire!”, a afirmat Alcaraz.

Se iubeşte cu Maria González Gimenez

Socotit noul copil minune al tenisului Mondial, Carlito este un tânăr norocos și în afara terenului. Spaniolul se întâlnește de mai mult timp cu Maria González Giménez.

Maria, mai mare cu trei ani decât Alcaraz, este și ea o jucătoare de tenis, din Murcia, orașul natal al celor doi, ea jucând pentru Murcia Club de Tenis. De asemenea, Maria este o iubitoare a sporturilor de apă, practicând surfingul.

author avatar
Andrei Ștefan
1.232 afisari

1 COMENTARIU

  1. Caragiale Nemuritor , vezi „Domnul Goe” . Cu ceva timp apropiat in urma , Carlito se sufoca in fata lui Djoko , acum , cu rgele Spaniei , Angliei ,mostenitori , Brad , Edbergi etc etc , la tribuna, iaca-ta ca primeste premiul premiilor : Wimbledon , drept recompensa ! Chiar ca nu e coruptie in tenis !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger