AcasăSPORTCine cumpara Petrolul, Ericksson sau Walter?!

Cine cumpara Petrolul, Ericksson sau Walter?!

Sven Goran Ericksson negociaza pentru preluarea Petrolului

Actualul finantator al echipei Petrolul Ploiesti, Dan Capra, a anuntat ca formatia sa va avea un singur proprietar, in persoana afaceristului roman Florian Walter, asta in vreme ce „parada” lui Sven Goran Ericksson in urbea prahoveana este „doar praf in ochi”.

Sven Goran Ericksson negociaza pentru preluarea Petrolului

La inceputul anului, FC Petrolul Ploiesti a fost cumparat de JIF S.R.L., reprezentat de afaceristul Dan Capra, acesta platind in schimbul pachetului de actiuni suma de 1 milion de euro.

Florian Walter afla vineri daca devine petrolist

Dan Capra nu a stiut sau nu a luat in seama faptul ca fosta conducere, in speta Florin Bercea, incheiase un protocol cu Primaria Ploiesti, mai exact cu S.C. Hale si Piete SA Ploiesti, conform careia, in momentul cand societatea ajunge la zero datorii, proprietarul trebuie sa o cedeze catre municipalitate cu suma de 25.000 euro, mai exact cele 98.000 de actiuni ale clubului, la pretul de 1,2 lei actiunea. Dan Capra a inaintat o cerere catre Consiliul Local, pentru ca aceasta clauza sa fie scoasa din contract, iar vineri va avea loc intalnirea decisiva, ocazie cu care noua conducere a clubului va fi stabilita. Problema este ca Primaria a deschis negocierile cu SeaMed, concern reprezentat de celebrul antrenor suedez Sven Goran Ericksson, care au oferit 600.000 de euro pentru preluarea totala a clubului. Dan Capra sustine ca singurul proprietar al FC Petrolul va fi, insa, afaceristul Florian Walter, cel care inca mai detine gruparea „U”Cluj, dar a cedat deja 11 jucatori la echipa prahoveana. Potrivit lui Capra, sosirea la Ploiesti a fostului selectioner al Angliei nu este decat praf in ochi. „Nu am fost instiintat de sosirea lui Ericksson. Florian Walter vine sigur la Petrolul si nu sunt dispus sa cedez clubul catre alte persoane sau firme”, spune boss-ul de la JIF S.R.L.

author avatar
Sebastian Stan
457 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger