AcasăRecomandariCine croseteaza la ingroparea brandului CR7?

Cine croseteaza la ingroparea brandului CR7?

Pe piata publicitatii, mize de sute de milioane de euro fac an de an victime

Curg loviturile pentru Cristiano Ronaldo mai ceva ca pumnii trimisi de Mike Tyson, pe vremuri, in meclele indraznetilor din ring. Implicat intr-un urias scandal de viol, portughezul isi vede statuia macinata putin cate putin, ca si cum o mana nevazuta s-a napustit asupra ei cu furie, razbind-o in plin cu toate armele, de la sponsori la media, de la fani la colegi.

Pe piata publicitatii mize de sute de milioane de euro fac an de an victime

Kathryn Mayorga este americanca iesita la inaintare in aceasta poveste cu iz comercial. Am evitat termenul „bagata” fiindca nu exista, deocamdata, dovezi care sa indice vreo intelegere intre ea si marile corporatii de peste Ocean care il sponsorizeaza pe Cristiano. Insa, nu trebuie ignorata nici vocea „aparatorilor” jucatorului de la Juventus, iar varianta asta e cat se poate de interesanta.

Astfel, ajuns pe final de cariera, portughezul se loveste de ceea ce pare a fi decizia de pensionare pe care i-au scris-o managerii companiilor ce si-au asociat imaginea cu aceea a sa. In plan sportiv, Ronaldo inca mai poate, dar despartirea de Real Madrid si acomodarea dificila la rigorile Seria A arata ca nivelul nu mai e acelasi ca-n anii trecuti. Or, timpul nu are rabdare cu nimeni, iar din urma vin perlele Mbappe si Neymar, adevarate comori pentru lumea marketingului. Iar reprezentantii lor stiu sa apere interesele unor clienti care valoreaza aur curat, de aceea presiunea exercitata asupra firmelor este uriasa.

„Mai multi bani pentru Mbappe inseamna mai putini pentru Cristiano”, scriu ziarele lusitane, convinse ca la mijloc nu-i decat un razboi comercial caruia ii va cadea victima brandul CR7. Pana atunci, sa vedem ce nivel a atins scandalul.

Bani contra tacere

Kathryn Mayorga este, in prezent, cel mai pronuntat nume in fotbal si asta dintr-o legatura indirecta cu fenomenul. L-a acuzat pe Cristiano Ronaldo de viol (petrecut in 2009, la Las Vegas)! Jucatorul lui Juve neaga, insa Der Spiegel dezvaluie acordul scris intre cele doua parti, in urma caruia americanca primea suma de 375.000 de dolari in schimbul tacerii.

„Nu exista dubii in privinta autenticitatii documentului”, sustin jurnalistii Der Spiegel, semn clar ca dezvaluirea e o adevarata bomba cu ceas, mai ales ca vine documentul vine insotit si de afirmatia victimei: „Am semnat acel acord pentru ca eram terorizata de faptul ca as putea suferi o umilinta in public”. Printre altele, in urma intelegerii, Ronaldo a acceptat sa faca un test pentru a demonstra ca nu sufera de boli cu transmitere sexuala, totul spre linistea „victimei”. Insa, tocmai acest test il doboara acum, caci el demonstreaza in clar ca fotbalistul si Kathryn au intretinut raporturi sexuale fara protectie! Mai mult, pe document e stipulata si urmatoarea declaratie in scris oferita de Cristiano: „Ea a spus «Nu» si «Stop» de mai multe ori! Nu voia sa faca sex, totusi a aratat ca e disponibila”.

Inca trei victime aparute de nicaieri

Avocatul Leslie Stovall, cel care o apara pe Mayorga, a dezvaluit ca alte trei femei l-au contactat pentru a-i vorbi despre „violatorul” Cristiano Ronaldo! O campanie pe fata impotriva fostului golgheter al Realului, dezvaluirile lui Stovall facute in presa britanica au aparut in aceeasi zi cu documentul publicat in ziarele germane!

Astfel, conform acestuia, prima dintre cele trei presupuse victime sustine ca a fost violata dupa o petrecere. O a doua femeie ar fi fost chiar ranita de Ronaldo, iar a treia a acceptat sa faca „o intelegere secreta”, tot in 2009, cu superstarul lusitan. „Verific toate aceste informatii si le voi pune la dispozitia politistilor din Las Vegas”, s-a laudat avocatul, insusindu-si astfel rolul anchetatorului.

Reamintim ca duminica s-a trezit sa vorbeasca si Karima El Mahroug, una dintre prostituatele din „haremul” lui Silvio Berlusconi. Aceasta s-a culcat cu Ronaldo in schimbul sumei de 40.000 de euro, insa la momentul consumarii actului sexual ea avea 17 ani, fiind minora. Iar acum, Karima s-a apucat sa vorbeasca despre… un viol!

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
1.502 afisari

2 COMENTARII

  1. Astea’s ca proastele alea metoo care vorbesc dupa 30 de ani… Un viol se reclama 1-6 luni nu dupa 11 ani. Daca nu avea bani nu mai reclamau ca Bica. Vreau sa spun ca le placea. Nu ai tin partea. Ronaldo nici nu e genul meu de fotbalist chiar ma plictiseste. Imi plac jucătorii de geniu gen.:Hagi,Zidan,Rumemnigge, Balaci. Cat si varfurile autentice de noroc altoite cu f mare viteza:Lacatus, Raducioiu, Balint, Owen, van Basten, Piturca.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger