AcasăSPORTCincinnati: Radwanska nu i-a stat in cale. Halep a ajuns in semifinale

Cincinnati: Radwanska nu i-a stat in cale. Halep a ajuns in semifinale

Simona a mai parcurs un pas important catre ultimul act al turneului dotat cu premii dotale ce depasesc 2, 5 milioane de dolari.

Romanca aflata pe locul 4 mondial a trecut, in doua seturi, 7-5, 6-1, dupa o ora si jumatate de joc, de o adversara valoroasa, poloneza Agnieszka Radwanska, a cincea favorita la castigarea turneului. Insa victoria spectaculoasa din meciul desfasurat sambata dimineata, ora Romaniei, a avut un pret frumos pentru constanteanca in varsta de 24 de ani, si anume accesul in semifinalele competitiei de pe taram american. Simona si-a revenit in primul set de la 0-4 si a reusit, practic, sa schimbe soarta meciului. A punctat succesiv, pana a incheiat setul cu 7-5. In setul secund, poloneza a punctat o singura data.

Pentru a juca finala, Simona Halep are de depasit un nou adversar incomod, si anume pe Angelique Kerber, nemtoaica aflata pe locul 2 WTA, in spatele liderului Serena Williams. De altfel, pentru Angelique miza acestui turneu este cu atat mai mare, cu cat, daca va castiga, are sanse sa o detroneze, dupa mai bine de trei ani, pe americanca Williams, care s-a retras de la aceasta competitie. Nemtoaica a invins-o in sferturi pe Carla Suarez Navarro.

sursa foto: Facebook/Simona Halep

author avatar
Cristina Stefan
151 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger