AcasăSPORTCinci rugbisti romani au ajuns la spital, dupa finala IRB Nations Cup

Cinci rugbisti romani au ajuns la spital, dupa finala IRB Nations Cup

"Stejarii" au castigat pentru prima data IRB Nations Cup

Sapte ani a asteptat Romania pentru a cuceri IRB Nations Cup, „Stejarii” castigand, cu 17-13, finala cu Italia A disputata duminica seara, pe Stadionul „Arcul de Triumf”, din Bucuresti.

"Stejarii" au castigat pentru prima data IRB Nations Cup

Succesul a fost platit deosebit de scump, cinci dintre elevii antrenorului Hari Dumitras ajungand la Spitalul Elias in timpul sau dupa terminarea partidei. Situatia cea mai dificila este cea a lui Catalin Fercu.

Abia revenit alaturi de „Stejari”, dupa o absenta de circa un an, aripa lui RCM Timisoara a suferit o comotie cerebrala severa in prima repriza si a fost transportat de urgenta la spital, acolo unde a si ramas internat pentru supraveghere si investigatii. Fercu imparte salonul de spital cu Madalin Lemnaru, colegul sau de la RCM Timisoara care joaca pe acelasi post, aripa. Lemnaru a suferit si el o fractura de stern si este atent monitorizat de medici. Inaintasul Flavius Dobre a suferit o entorsa de genunchi si va efectua un RMN pentru a vedea daca au fost afectate ligamentele. Conform unui scenariu horror, dinamovistul ar avea nevoie de operatie si cel putin sase luni de pauza. Lista „victimelor” este completata de Otar Turasvili, intindere la gamba dreapta, si Viorel Lucaci, comotie cerebrala minora.

author avatar
Cristi Ionita
234 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger