AcasăSPORTCinci jucatori ai nationalei Mexicului s-au dopat cu PUI!

Cinci jucatori ai nationalei Mexicului s-au dopat cu PUI!

Mexicanii, prezenti la Gold Cup

Cinci jucatori din nationala de fotbal a Mexicului au fost depistati pozitiv, dar acestia pun situatia pe seama consumului de carne de pui.

Mexicanii, prezenti la Gold Cup

Echipa de fotbal a Mexicului, una dintre favoritele de la Gold Cup, trece printr-o situatie dificila. Cinci jucatori au fost depistati pozitiv la un control antidoping. Ochoa, Naelson, Bermudez, Francisco Rodriguez si Duenas au fost descoperiti cu clenbuterol, o substanta interzisa.

Oficiali ai Federatiei mexicane au anuntat ca fotbalistii sunt victime ale acestui caz. Se pare ca jucatorii ar fi consumat, trei zile la rand, carne de pui contaminata cu substanta respectiva. Niciunul dintre cei cinci nu a evoluat in confruntarea pe care Mexic a castigat-o, scor 5-0, impotriva Cubei, in etapa a doua din faza grupelor.

Chicharito Hernandez, vedeta lui Manchester United, a reusit o dubla si a ajuns la cinci goluri marcate in primele doua meciuri de la Gold Cup. Mexicanii au sase puncte din sase posibile si golaveraj 10-0, dupa ce au castigat, cu 5-0, si meciul cu El Salvador.

 

 

author avatar
Cristi Ionita
146 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger