AcasăSPORTCinci cluburi din Liga 1 vor sa-l dea jos pe Dragomir!

Cinci cluburi din Liga 1 vor sa-l dea jos pe Dragomir!

Seful LPF trebuie sa faca fata unui puci al conducatorilor

CFR Cluj si Otelul Galati vor declansa lovitura de palat daca Mitica Dragomir nu renunta la planul de a face scapata gruparea banateana. Steaua, Rapid si Vaslui sunt de partea pucistilor.

Seful LPF trebuie sa faca fata unui puci al conducatorilor

Cel putin cinci cluburi din Liga 1 nu vor ca Poli Timisoara sa fie reprimita in Liga 1. La sedinta Comitetului Executiv de joi, nervii celor 14 membri au fost intinsi la maximum, motivul tensiunii fiind reprezentat, firesc, de nelicentierea cluburilor Poli Timisoara si Gloria Bistrita. Insistenta cu care Dumitru Dragomir a sustinut cauza banatenilor l-a scos din sarite pe Marius Stan. Sunt zvonuri potrivit carora presedintele campioanei Otelul si seful Ligii ar fi fost la un pas de bataie. Soarta gruparii patronate de Marian Iancu va fi decisa pe 20 iunie, insa se zvoneste ca Mitica a reusit in mare parte sa rezolve cazul, solutia fiind schimbarea regulamentului de licentiere si modificarea ROAF-ului; aici urmeaza a fi introdus un paragraf prin care LPF poate propune invitarea unei echipe sa ia parte in campionat.

„N-ai licenta, retrogradezi!”

Aproape jumatate din cluburile ramase in Liga 1 nu sunt de acord cu initiativa lui Dumitru Dragomir. Imediat ce Mircea Sandu a anuntat ca decizia in cazul „licenta” se amana pentru 20 iunie, patronul Arpad Paszkany si presedintele Iuliu Muresan (CFR Cluj) au sarit ca arsi. „Ce sa mai asteptam, lucrurile sunt clare, n-ai licenta, retrogradezi!”, a fost discursul lui Muresan. Se pare ca nici Rapidul si FC Vaslui nu adera la demersul lui Mitica, astfel ca grupul „revolutionarilor” numara, deja, cinci echipe, cu tot cu Steaua si Otelul.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
292 afisari

5 COMENTARII

  1. Solutia propusa de Mitica s-ar baza, chipurile, pe o „strategie” financiara: „Un club poate avea datorii la buget, dar, daca aface dovada ca a obtinut esalonarea platii, poate primi licenta”. Nu e posibil. Chiar daca fotbalul spune ca nu se supune legilor celorlalti, ci doar propriilor regulamente, in relatia cu bugetul de stat lucrurile stau altfel. Iar, de esalonari NU POATE FI VORBA! Odata cu intrarea in UE, este INTERZISA acordarea de esalonari la plata bugetului de stat, considerandu-se ca aceasta ar fi un ajutor de stat. Or, ajutorul financiar de stat pentru plata taxelor e interzis si pentru firme, dar si pentru orice alta forma de asociere, fie ea non-profit, umanitara etc. Asadar, daca vor decide asa, vor avea o foarte mare problema la nivel organizatoric, atat la nivel de UEFA, cat si la UE. Desigur, la mintea lor, e posibil sa treaca asa ceva in regulament, doar ca nici un club nu ar putea obtine esalonari la plata catre buget. Cu alte cuvinte, tot fara licenta raman. Nu ma indoiesc, insa, ca, din pacate, in lichelismul lor, vor decide salvarea lui Iancu si a lui Paduranu, pentru ca, aici nu e vorba de Poli sau FC Bistrita, ci, de cele doua lichele!

  2. ACEST NEISPRAVIT SI EXCROC DE D-tru DE LA LIGA MAI BINE AR FACE SA PLECE DRACU CU M.SANDU DE MINA LA PUSCARIE ! CA AU FURAT DE AU RUPT DIN FOTBAL SAU INBOGATIT JAVRELE PE SPATELE GEN DE AUR SI NIMENI NU A LUAT NICI O MASURA-N POTRIVA LOR ,CITE CAMPIONATE AU DECIS EI PE BANI VEZI CFR CJ. NU MAI SPUI DE ALBITRAJE CA ACOLO SUNT NUMAI NEAMURI SI RUDE NASI FINI SI CUMETRI ! ACEST PUSCARIASI CU SANDU AU FURAT IN 1990 UN MILION DE DOLARI SI NIMENI NIMIC ?UNDE SUNT OAMENI CARE SE OCUPA CU EVAZIUNILE FISCALE ??DE CE NU INTERVIN AUTORITATILE STATULUI CURTEA DE CONTURI ??

  3. timisoara a fost lucrata ca si craiova. mitica trebuie matrasit pt ca a pus umarul la retrogradarea craiovei.pt ca acest militian paranoic se mentione in fotbal prin sfori, culise, meschinarie, ipocrizie, incultura, paranoia.aleegeri generale la frf si lpf.interzisi nasul si corleone.

  4. Dragomir este un escroc. Idem Mircea Sandu. Pentru ca fotbalul romanesc sa isi revina dati-i afara si umpeti puscaria cu ei.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger