AcasăSPORTCibulkova la rand

Cibulkova la rand

Simona Halep jubileaza dupa succesul cu Jelena Jankovici

Cap de serie numarul 11, Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala la Australian Open, dupa ce a invins-o in „optima” pe Jelena Jankovici (locul 8 WTA), scor 6-4, 2-6, 6-0.

Simona Halep jubileaza dupa succesul cu Jelena Jankovici

Halep va juca in sferturi cu frumoasa slovaca Dominika Cibulkova (favorita 24), care ieri a produs una dintre suprizele turneului, eliminand-o pe rusoaica Maria Sarapova, a 3-a favorita, scor 3-6, 6-4, 6-1. Simona Halep (22 de ani) va juca pentru prima oara in cariera „sferturi” la un Grand Slam. „Acesta era visul meu inainte sa inceapa anul si uite ca deja mi l-am indeplinit. A fost un meci greu, dar vreau sa incerc sa joc cat mai bine in runda urmatoare, chiar daca va fi foarte dificil. Este sansa mea si trebuie sa lupt pentru ea. Am mai jucat cu Domnika. Se misca tare bine, loveste bine”, a declarat constanteanca.

Domnika Cibulkova, buna de tot, nu numai la tenis

Halep a precizat ca este foarte fericita ca va intra in Top 10 WTA, „unde sunt jucatoare foarte puternice. Lupta pentru fiecare punct si joaca foarte bine pana la final. Este greu de mentinut acolo. Mai multa presiune, vrei tot timpul sa castigi. Nu este usor, dar vreau sa-mi imbunatatesc jocul”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
458 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger