AcasăSPORTChristian Benitez, vedeta lui Razvan Lucescu de la El Jaish, a incetat...

Christian Benitez, vedeta lui Razvan Lucescu de la El Jaish, a incetat din viata la numai 27 de ani

Razvan Lucescu spera sa se bata la castigarea titlului in Qatar, in sezonul 2013-2014, si a investit masiv pe piata transferurilor, insa a fost lovit in plin de o veste teribila ce a facut inconjurul lumii luni la amiaza.

Printre fotbalistii achizitionati in aceasta vara de El Jaish s-a aflat si ecuadorianul Christian Benitez, de departe cel mai scump fotbalist din istoria gruparii qatareze.

Pe 6 iulie, El Jaish l-a achizitionat pe Benitez de la Club America, pentru suma record de 12 milioane de euro. La nici o luna de la transferul in Qatar, Benitez s-a stins din viata. Fotbalistul a suferit, duminica seara, un stop cardiorespirator.

Benitez nu a apucat sa se antreneze cu colegii sai de la El Jaish. El era asteptat in Qatar la inceputul lunii august, cu circa o luna si jumatate inainte de startul noului sezon.

Christian Benitez a fost considerat unul dintre cei mai buni fotbalisti din istoria Ecuadorului. A scris istorie pentru mexicanii de la Santos Laguna (51 de goluri in 95 de meciuri) si pentru Club America (52 de goluri in 79 de meciuri), dar si pentru nationala tarii sale, „Chucho” marcand 24 de goluri in 58 de selectii.

Benitez a evoluat un sezon si in Anglia, la Birmingham City, dar caracterul impulsiv l-a impiedicat sa se adapteze si atacantul a inscris doar 3 goluri in 30 de meciuri jucate in Premier League.

author avatar
Cristi Ionita
458 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger